Кои са най-играните онлайн ротативки в българските казина

Кои са най-играните онлайн ротативки в българските казина

Съвременните онлайн казина далеч не ограничават играчите само с ротативки. В тях се предлагат още много видове игри – различни варианти на игри на маса като блекджек, рулетка, покер, бакара, игри, които се провеждат в реално време с крупиета на живо, лотарийни игри като бинго и кено и други.

Но българските играчи си държат на слот игрите, особено на тези, които са свързани към прогресивен джакпот. Ето кои ротативки са най-предпочитани и се намират на челните позиции във водещите казина онлайн:

20 Super Hot

20 Super Hot е класика, която почти винаги оглавява класациите с топ игри в онлайн казината. Едва ли има любител на ротативките, който да не я е играл. Тя е дело на известния български разработчик на софтуер Amusnet Interactive (EGT) и се състои от 5 барабана и 20 фиксирани печеливши линии.

В тази игра всички печалби се изплащат от ляво надясно на съседни рилове, с изключение на печалбите от символи Scatter. Има и функция за удвояване на печалбите, която изисква да се познае цвета на обърната карта. 20 Super Hot може да бъде свързана и с някои от джакпотите на Amusnet – Jackpot Cards, Egypt Quest или на EGT Digital – Clover Chance, Bell Link, Progressive Jackpot.

40 Super Hot

40 Super Hot е другата хитова плодова ротативка, любима на мнозина български играчи. Тя е като продължение на 20 Super Hot, само че с 40 линии. Тази игра също е разработена от софтуерния доставчик Amusnet Interactive и включва същите символи – череши, портокал, лимон, сини сливи, диня, грозде, звезда, седмица. И 40 Super Hot може да бъде включена към различни прогресивни джакпоти. Може да се играе и безплатно, тъй като има демо версия.

Hermes Fortunes

В класациите с най-играни ротативки няма да намерите само плодови игри. Там често присъства и играта Hermes Fortunes от EGT Digital. Този слот е с така наречените каскадни барабани, тоест когато се образува печеливша комбинация печелившите символи изчезват и на тяхно място се спускат нови. Серията от падания приключва когато вече няма печеливши комбинации.

Играта Hermes Fortunes е на Древногръцка тематика и включва следните символи: скъпоценни камъни с елементи от Гръцката азбука, златен пръстен, чаша с вино, жезъл, преплетен със змия и др. Ротативката има бонус с безплатни завъртания, който се активира при попадение от 4, 5 или 6 символа „Free Spins”. Свързана е към прогресивния джакпот с 4 нива Clover Chance от EGT Digital. Освен това, играчите имат и опцията да купят бонуса на избрания от тях залог.

Leprechaun Hot

Още едно страхотно предложение, което ще срещнете в категория „Най-играни“ в повечето онлайн казина е Leprechaun Hot. Тази плодова игра също е дело на българския доставчик на софтуер EGT Digital. Тя включва плодови символи (череши, лимон, портокал и синя слива), три вида символи Bar, звезда, камбана и седмица. Най-специалният символ е леприконът, на който е изписано Wild. Той се появява само на 2-ри, 3-ти, 4-ти и 5-ти рил и замества всички символи на същия рил.

Слотът Leprechaun Hot ви дава възможност да участвате за джакпота на EGT Digital Clover Chance с 4-те прогресивни нива – Mini, Minor, Major и Grand. Играта има и функция за умножаване на печалби. Девет символа от един вид на 1-ви, 2-ри и 3-ти рил умножават линейните печалби х3. Дванадесет символа от един вид на барабани 1, 2, 3 и 4 умножават линейните печалби от играта х4. И ако се паднат 15 символа от един вид на всички рилове, линейните печалби се умножават х5.

Atlantis Gold

Друга популярна слот игра, която попада сред фаворитите на българските играчи е Atlantis Gold. Тя е една от ексклузивните казино игри на словашкия софтуерен разработчик Synot и включва 25 печеливши линии и 5 барабана. В играта има Wild символ, който може да замества всички символи, с изключение на два по-специални - Bonus и Free Spins.

Символът Bonus активира Hold and Win функция, от която могат да се спечелят множители или някое от джакпот нивата. Ако се паднат три символа Free Spins на барабани 2, 3 и 4, се присъждат 5 безплатни завъртания. По време на бонуса с безплатните завъртания, барабани 2, 3 и 4 са свързани и се въртят като един, но все още се считат за отделни за оценка на печалбата. На свързаните барабани се показва цял символ. Atlantis Gold има и Gamble функция, която позволява удвояване на печалбите чрез познаване на цвета на обърната карта.

Burning Hot

Игрите от серията Burning Hot на Amusnet Interactive също са изключително популярни в онлайн казината. Оригиналната игра е с 5 линии и 5 барабана. Налични са и варианти с 20 и 40 печеливши линии – 20 Burning Hot и 40 Burning Hot. Най-новият вариант е 40 Burning Hot 6 Reels, който е с 40 линии и 6 барабана.

Във всички тези игри има специален символ детелина, появяващ се само на 2-ри, 3-ти и 4-ти рил и заместващ останалите символи с малки изключения. И при Burning Hot игрите има функция за удвояване на печалбите и джакпоти с прогресивни нива.

Какви са предимствата на онлайн ротативките

Едно от основните предимства на онлайн ротативките са лесните им правила. Тези игри работят на един и същ принцип – играчите само трябва да настроят залога си и да завъртят барабаните, за да видят дали ще се падне печеливша комбинация. Не е необходимо нито да се правят някакви изчисления, нито да се прилагат стратегии. Интересът към слот игрите в интернет е много голям и заради удобството. Можете да ги играете от комфорта на дома си или което и да било друго място ако използвате мобилно устройство.

Онлайн ротативките са една крачка пред слотовете, които се предлагат в наземните казина и заради това, че имат демо версии. Те позволяват да се играят напълно безплатно с виртуални пари. Така всеки може да разгледа обстойно дадена игра и да поиграе първо безплатно без да влага собствени средства.

Разнообразието от онлайн ротативки също е огромно. Разработчиците на софтуер постоянно пускат нови игри на различни тематики, за да впечатлят играчите. Не забравяйте обаче, че участието в хазартни игри крие и някои рискове. Ако решите да пробвате някои от тези онлайн слотове, задължително спазвайте правилата за разумно залагане.

Вирни се горе