Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" с изявление след избора на председател на Общински съвет - Смолян

Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" с изявление след избора на председател на Общински съвет - Смолян

В реакция на избора на Димитър Кацаров от МК “Новото време - КРОС” за председател на Общински съвет - Смолян, Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" изразява ангажимента си да бъде конструктивна и безкомпромисна опозиция на всяко лошо, вредно, корумпирано и немарливо управление. Те се ангажират да следят внимателно действията в Общински съвет и в Община Смолян и да предлагат решения,които подкрепят развитието на общината.

Въпреки тайното гласуване за избор на председател на Общински съвет - Смолян, са ясни лицата, които стоят зад гласовете избрали г-н Кацаров. Тясната връзка между КРОС,ГЕРБ, ДПС и БСП не е нещо ново, а е факт известен още от работата на предходния общински съвет. Доброто взаимодействие помежду им се пренесе и в сегашния общински съвет.

"Нашата цел остава ясна - да върнем живота в Смолян. Ще работим в общинския съвет и извън него, търсейки добри, устойчиви и полезни решения, които да допринесат за благополучието на гражданите. Ние сме готови да поемем отговорност и да предложим алтернативен път към развитие на община Смолян." заявиха представителите на Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България” в местния парламент.

От коалицията подчертават своя ангажимент да действат в интерес на общината,поддържайки принципите на прозрачност и отчетност във всяка своя инициатива.

Пресцентър ПП -ДБ

Вирни се горе