Коалиция БСП за България се регистрира в РИК – Смолян за предстоящите парламентарни избори с листа от доказани и млади експерти

Коалиция БСП за България се регистрира в РИК – Смолян за предстоящите парламентарни избори с листа от доказани и млади експерти

Коалиция БСП за България се регистрира в РИК – Смолян и се явява за предстоящите парламентарни избори с пълна листа, от осем души, обновена в съчетание от опитни – доказани авторитети и млади образовани хора!

Водач на листата е Емил Хумчев - Член на Националния съвет и Изпълнително бюро на БСП, дългогодишен общински съветник в Златоград, Зам.-областен уравител на Смолян в периода 2013-2014 г., председател на общински съвет – Златоград, Областен управител на област Смолян.

Втора в листата е Виолета Бояджиева – Общински съветник в общински съвет Смолян и дългогодишен банков мениджър с Висше образование-икономика.

Трети в листата: Севдалин Хъшинов - Председател на общински съвет община Баните – магистър- фармацевт.

Четвърта в листата е Даниела Хаджиева от гр.Девин с висше образование- педагогика, продължава своето образование специалност "Здравен мениджмънт".

Пета в листата е Николина Марвакова от гр.Смолян с висше образование –Международни икономически отношения , завършила Варненски свободен университет.

Шести в листата е Димитър Стефанов с висше образование от Нов Български университет, специалност актьорско майсторство и PR.

Седми в листата е Бойко Моллов от гр.Смолян, завършил в УНСС, работи като експерт в Държавен фонд “Земеделие“ .

Осми в листата е Димитър Сивенов от гр.Чепеларе завършил НСА „Васил Левски“ ,специалност - Ски- алпийски дисциплини.

Тръгваме към тези избори с увереност и самочувствие за добре свършена работа в рамките на мандата, както за областта така и за страната.

Благодарение участието на Коалиция „БСП за България“ в управлението на страната успяхме да реализираме:

-Безплатни детски градини,

-Увеличаване на майчинство от 380 на 710 лв,

-Данъчно облекчение за млади семейства с деца,

-Увеличаване на детските надбавки,

-Осигуряване на стипендии от държавата за социално слаби и надарени ученици,

-Увеличаване на минималната работна заплата на 710 лв,

-Промяна на стойностите на ваучерите за храна от 80 на 200 лв.

Като основен политически опонент, водача на листата г-н Хумчев определи ПП ГЕРБ-СДС и корупционния модел, който създадоха в продължение на 12 години През тези години единствено БСП последователно и активно се бореше за разграждане на този стил на управление.

В кампанията ще се постараем да представим, социалната и икономическа програма за управление на страната , която да достигне до всеки избирател.

БСП изпълни голяма част от поетите ангажименти на предишните избори и сега сме готови да продължим градивната политика за възстановяване на държавността и защита на социално уязвимите.

humchev БСП - Смолян Пресцентър

Вирни се горе