КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ ПРОДЪЛЖАВА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ

КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ ПРОДЪЛЖАВА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ

С поредица от предизборни срещи на кандидатите Коалиция „БСП за България“ продължи в селата Момчиловци, Кутела и и Виево.

Интересът на избирателите обяснимо е насочен преди всичко към водача на листата проф.д-р Георги Михайлов. И в трите села той направи подробен анализ на вътрешно-политическото ситуация в страната, като сподели тревогата си от обезлюдяването на района и необходимостта от активна намеса на държавата за решаването на многобройните проблеми. „Трябва да се сложи край на поредицата от кризи и да се започне оздравителен процес“ – заяви пред избирателите професорът . „Това е невъзможно без работещ парламент и редовно избрано правителство. Затова усилията на БСП са насочени към повишаване на избирателната активност и засилване легитимността на избраната власт. В условията на дълбока политическа, икономическа и морална криза и опасностите от военния конфликт в Украйна налагат силно присъствие на БСП в парламента, като гарант за защита на социално слабите, които преобладават в обществото“ – беше категоричен проф.Михайлов, като призова присъстващите да подкрепят БСП на предстоящите избори.

Председателят на Общинския съвет на БСП - Смолян представи листата , като подчерта, че всички кандидати са доказани професионалисти с управленчески умения и политически опит в местното самоуправление и държавната власт. В листата преобладават жените, като гражданската квота е представена от двама кандидати. „Отговорните задачи, които предстоят да се решават от държавната власт изисква компетентност и професионализъм, каквито безспорно притежават нашите кандидат, поради което ви призовавам да ги подкрепите, като гласувате с № 1 на предстоящите избори“ подчерта Милко Гавазов.

В непринудената дискусия присъстващите изразиха тревогите си от упадъка на живота в Родопите и декларираха, че ще подкрепят кандидатите на БСП, тъй като това е единствената партия, която е доказала своите възможности да управлява в интерес на мнозинството.

Подкрепа за листата изрази и Дора Янкова – Председател на обединението на жените - социалистки, която взе участие в предизборното събрание в село Момчиловци.

mom

chita

seloto

Гласувайте с № 1 в бюлетината за „БСП за България“! Да! Можем!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе