Кметовете на населените места в Община Рудозем – пример за солидарност и взаимопомощ

Кметовете на населените места в Община Рудозем – пример за солидарност и взаимопомощ

По молба на кмета г-н Румен Пехливанов, кметовете на някои от населените места в Община #Рудозем запретнаха ръкави и показаха своите майсторски умения като безвъзмездно ремонтираха части от ДГ „Снежанка“ в гр. Рудозем.

Освен, че ремонтираха няколко стаи, те превърнаха една от тях в хладилна камера, идеята на която е да бъдат съхранявани плодовете и зеленчуците за децата и по този начин да се запази тяхната свежест, без да се налага да те да бъдат замразявани.

Община Рудозем осигури нужните за ремонта материали, а безвъзмездният труд на кметовете спести голяма част от разходите.

Кметът на Община Рудозем г-н Румен Пехливанов изказва своята благодарност за доброволческия труд и старанията на кметовете, които винаги са откликвали бързо и адекватно в подобни ситуации, въпреки, че това не са техни преки задължения. Пехливанов благодари и на всички родители, включили се в ремонтите и освежаването на някои от детските градини на територията на общината. Според кмета това дело е пример за солидарност и взаимопомощ между граждани и институция, и припомня, че с общи усилия и малко средства всичко е постижимо!

Вирни се горе