Кметът Радев: Местността „Събора” в Доспат отново ще събере хиляди хора

Кметът Радев: Местността „Събора” в Доспат отново ще събере хиляди хора

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ДОСПАТ,

В навечерието сме на поредния Празник на Община Доспат. След двегодишно прекъсване изключително ми е приятно да ви поздравя по този повод и да отправя благопожелания към всички вас за здраве, щастие и благоденствие.

Местността „Събора” в красивия родопски град Доспат отново ще събере хиляди хора, дошли от различни краища на страната. За Общинска администрация Доспат е чест и удоволствие да ви посрещнем и да бъдете наши гости.

Искрено се надявам, че програмата, която сме подготвили ще удовлетвори вкуса на всички.

С огромно удоволствие приветствам стотиците самодейци, които ще участват във Фестивала на народното творчество в събота и неделя. Родопа планина ще бъде по-пъстра и по-красива от всякога с багрите на народните носии, представени от различни фолклорни области на страната.

Горд съм отново да поздравя чешмарите от Община Доспат, които ще се съберат и ще бъдат заедно по време на Събора на чешмарите в съботния ден! Скъпи чешмари, приятели, бъдете живи и здрави, искрено се надявам уменията в построяването на чешма да ги предадете и на младите поколения!

Отправям и моите най-искрени поздравления към всички, които ще участват и ще стана свидетели на народните борби в неделя като пожелавам успех на участниците в турнира по борба.

Скъпи приятели, пожелавам Ви приятни мигове в град Доспат! Честит празник!

С УВАЖЕНИЕ,

ИНЖ. ЕЛИН РАДЕВ – КМЕТ НА ОБЩИНА ДОСПАТ

Вирни се горе