КМЕТЪТ НА МАДАН ОТКРИ НОВОИЗГРАДЕНИЯ ПАРКИНГ ЗА БЛИЗО 100 АВТОМОБИЛА

 КМЕТЪТ НА МАДАН ОТКРИ НОВОИЗГРАДЕНИЯ ПАРКИНГ ЗА БЛИЗО 100 АВТОМОБИЛА

Нов обществен паркинг бе открит днес в Мадан. Лентата прерязаха кметът на община Мадан Фахри Молайсенов и Председателя на Общински съвет – Бехчет Сираков. Съоръжението се намира непосредствено до общинската болница, като за обособяването му бе извършено покриване на речното пространство над р.Малка река, започващо от моста на болницата в посока сградата на РПБЗН – Мадан.

Капацитетът на паркинга е с 95 паркоместа, като 3 от тях са за хора с двигателни увреждания, обозначени със съответната маркировка. Освен паркинга, в рамките на изпълнения проект са изградени и две зони за отдих и разходка, подменени са настилките, направено е ново парково обзавеждане,богато озеленяване, подходящо осветление и др. Кметът приветства всички присъстващи на събитието, като пожела новите придобивки да се ползват със здраве.

Това е поредният важен и значим проект, който общината реализира. Чрез изпълнението му в голяма степен се реши проблема с паркирането на МПС-та в града, с който хората се сблъскваха ежедневно.

В знак на благодарност за всичко направено до сега, както и затова, че здравеопазването е един от основните приоритети за ръководството на общината, управителят на МБАЛ „ Проф. Д-р К. Чилов”, Д-р Стефан Хаджиев връчи на кмета благодарствен плакет от името на целия колектив на болничното заведение.

Вирни се горе