Кметът на Девин се включи в благотворителния концерт в подкрепа на хора с увреждания в с. Гьоврен

Кметът на Девин  се включи в благотворителния концерт в подкрепа на хора с увреждания в с. Гьоврен

Кметът на Община #Девин Здравко Иванов се включи в благотворителен концерт в с. Гьоврен, организиран в подкрепа на хора с увреждания. Инициатор на мероприятието бе управителният съвет при Народно читалище „Светлина-1948г.”

В концерта, който се проведе тази вечер на сцената на читалището - домакин, участие взеха деца от 3 и 4-та група на ДГ “Радост”- Гьоврен, Танцов състав от ОУ “Пейо Яворов”- Гьоврен, Мъжка певческа група и Женска танцова група при НЧ “Светлина-1948г.”.

В благотворителната вечер участие взеха още Вокална група “Родопска просвета” - Девин, Женска група “Кокиче” при НЧ “Нов живот - 1956” - Буйново, Танцова група при НЧ “Възраждане - 1949”- Настан и Детски танцов състав при НЧ “Назъм Хикмет” - Грохотно. Със своите изпълнения инициативата бе подкрепена и от братята родом от с. Борино, Емрах и Реджеп Якъбови и Танцов състав при Национално училище за фолклорни изкуства в Широка лъка.

“Имах удоволствието да се насладя на невероятните таланти, излезли на сцената с благотворителна кауза. Подкрепих инициативата от сърце и се надявам да помогнем на нуждаещите се хора да посрещнат празниците с надежда, топлина и домашен уют”, коментира Здравко Иванов.

Билетите за концерта бяха на стойност от 3 лв. за деца и 5 лв. за възрастни.

Същевременно се състоя и благотворителен базар с кулинарни изкушения.

Вирни се горе