КМЕТЪТ МЕЛЕМОВ ПОЗДРАВИ СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ В ПЪРВИЯ ТУРНИР ПО СНЕЖЕН ВОЛЕЙБОЛ, КОЙТО СЕ ПРОВЕДЕ НА ПЕРЕЛИК

КМЕТЪТ МЕЛЕМОВ ПОЗДРАВИ СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ В ПЪРВИЯ ТУРНИР ПО СНЕЖЕН ВОЛЕЙБОЛ, КОЙТО СЕ ПРОВЕДЕ НА ПЕРЕЛИК

Кметът Николай Мелемов връчи Грамоти за участие на състезателите в първия турнир по снежен волейбол, който се проведе на Перелик. Градоначалникът им благодари за блестящото представяне и посочи, че Смолян има традиция във волейбола. Припомняме, че първите национални шампиони бяха вторият тим на Смолян при мъжете и Варна при жените. Никола Лазаров, Георги Фисински и Вилиан Хаджиев се представиха най-добре в надпреварата.

Беше отбелязано, че Българската федерация по волейбол отчита отличните условия в града, изградената нова зала, добрите постижения на местните отбори в националните отбори по волейбол, както и повишения интерес на деца, които да тренират волейбол в Смолян. Състезателите благодариха на община Смолян за създадените условия и база, за да тренират и постигат спортни постижения.

На срещата беше обсъдено и провеждането на плажен волейбол през лятото в Смолян, както и други турнири. Кметът пожела нови успехи на състезателите и изрази подкрепата си, за да може да продължи развитието на волейбола в града. В срещата участва и зам.-кметът Марин Захариев.

Грамоти получиха волейболистите: Никола Лазаров, Георги Фисински, Вилиан Хаджиев, Кристина Караджова, Ивайла Кехайова, Антон Фисински, Ива Барганска, Никола Николов и Михаил Сахатчиев.

Вирни се горе