Клуб "Млад учител" - Смолян проведе обучение на тема: "Социална интелигентност"

Клуб "Млад учител" - Смолян проведе обучение на тема: "Социална интелигентност"

Следвайки една от политиките на Съюза на Българските учители (СБУ) - приобщаването на младите хора в образованието, развитие на техните умения и компетенции, на 06.02.2024 г. Клуб "Млад учител" към ОбКС на СБУ - Смолян проведе тренинг на тема: "Социална интелигентност". Лектор бе госпожа Даниела Карабова - старши учител в ДГ "Родопчанче", магистър по психология и специална педагогика.

"Същността на тази квалификация бе да се подобри комуникацията, както личностно, така и в професионален план. Целта е да се осъзнаят черти от характера на човек, които му пречат да изразява своите чувства, мисли, емоции и да се опитва да разбира чувствата, емоциите и действия на отсрещния човек. Очакваният резултат е учителят да може да прилага социалната интелигентност в работата си с деца, с родители и колеги, за да може да има по- добро взаимодействие и екипна работа", съобщи за Smolyannews.com Веска Узунова, секретар в ОбКС на СБУ – гр. Смолян и председател на Клуб „Млад учител“ .

Клуб „Млад учител“ е общността, в която младите учители, членове на СБУ могат да споделят, да потърсят мнение, да развиват своите умения и компетенции, както и да общуват помежду си, допълни Узунова.

Alterntive text

Alternave text

Alteratve text

Alterative text

Вирни се горе