Кирил Хаджихристев: Можем да управляваме повече от добре – вижте Момчиловци!

Кирил Хаджихристев: Можем да управляваме повече от добре – вижте Момчиловци!

Членове на местна коалиция „Новото време“ събраха мнозинството жители на село Момчиловци на отворена среща. На нея присъстващите задаваха свободно своите въпроси и искания към представителите на гражданската организация. „Познавате ме: аз съм човек на действията. От мен няма да очаквате обещания – от мен имате реални ангажименти. Преди 4 години поех такива към Момчиловци и ги изпълних. Година и половина борба с община, докато осъществим повдигнатата пешеходна пътека. Тя беше реализирана от фондация „КРОС“ .“, сподели кандидатът за кмет Кирил Хаджихристев .

„Отказахме се от нашите заплати като общински съветници. Другите ни колеги не го разбраха, тъй като за много от тях това е източникът на препитание. Живяхме с вас и вашите радости и проблеми през последните 4 години. И работихме много – резултатите говорят за себе си! Попитайте други кандидати за общински съветници с какво пожелаха те да помогнат на едно село, на Момчиловци?“, допълни Хаджихристев.

Андрей Андреев, кандидат за общински съветник сподели: „Преди 4 години пред вас застана един журналист с една пъстра програма, по която се врече да работи. След като ви представи отчета си, смея да твърдя, че това, което постигна Сийка Суркова от „Новото време“, е истински подвиг за едно село. Но има нужда от крещящи мерки, за да можем да спасим тази община“.

„Обещахме ви, че за 4 години ще се опитаме да проумеем как функционира общината отвътре и да издаваме всичко, което намирисва, да ви бъде показвано. И резултатът е явен – това очевидно не беше особено приятно за политическите ни опоненти, които започнаха всячески негативна кампания против нас.“, включи се и водачът на листата Кирил Асенов .

Предприемачът сподели, че в едно модерно общество съветник става човек, който е изградил вече финансова независимост и имидж сред гражданите, след което бива поканен да започне да ги представлява. „Отказахме да подкрепим решение на кмета да се вдигнат данъците за смет, както и всяка година да си дава допълнителни милион и 600 хиляди, без да е длъжен да дава отчет къде отиват тези пари. Нашият град не приема нови инвеститори, а гони и стари, които отказват да се подчиняват на изнудване. Ние имаме и силите, и способите да изкореним това. И е абсолютно наложително за спасението на Смолян.“, завърши Асенов.

Вижте видео със зададените въпроси към „Новото време“ тук: https://www.facebook.com/Kiril.Hadjihristev/videos/391240411767441/?__xts__%5b 0%5d=68.ARD_2LJP9xmpomx9p1m1hzQX22HwP3OUHFKP7qZsD8j3rcY1pwZ82pP_s_lgS8Ct4z4WAk 4cPxhTaCqjNM3p5RnGW1lz6XkLltn9pN0MUkMRfw0sbK_rXlIuT75oers1uxoESJCLHJHAvKyyop_i MpqrA0MzLYEnjf- yHELg1qnUg4gMy0Qnrvf_DF496MkyB-DwNnZ6yjX-d69GGfAIqHur61C7JG2AbY5JmuF0jF8xd82kH PKOClNp5VelH1m7X- 9OBqnFg9qkgGG0o1eucICIfBxkbCLstXG4D32OvZFDpwK18_w5Vs3P-xwM08pJMGABS0N8iHWktasB - LVlWuMbQ0ycPIh5UzE&__tn__=-R

.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма

Вирни се горе