Капитанът на „Родопа“ с обръщение към феновете преди мача със „Спартак“ (Пд)

Капитанът на „Родопа“ с обръщение към феновете преди мача със „Спартак“ (Пд)

Капитанът на „Родопа“ (Смолян) Теодор Стефанов се обърна с официална позиция към феновете на клуба, преди предстоящото гостуване на „Спартак“ (Пловдив).

„Уважаеми фенове и привърженици на любимият ни клуб „Родопа“, през последните дни ставаме свидетели на ненужно напрежение, породено от думи казани под афект, в контекст на настъпилите промени в отбора.

Лично аз се обръщам към вас и поднасям, както своето извинение, така и на моите съотборници от клуба към всеки фен почувствал се засегнат. Нека заедно продължим ръка за ръка в името на отбора , за който ние даваме душа и сърце на терена, а Вие ни дарявате с безрезервна подкрепа от трибуните.

Емблемата на „Родопа“ е над всичко и всички и в нейно име трябва да загърбим недоразуменията, защото добрите дни пред отбора тепърва предстоят!

Вярвам в своите възможности, както в тези на съотборниците ми и в професионализма на нашият треньор Данаил Бачков! Без 12- ия играч победите са трудни и безсмислени! Останете здрави!“, се казва в официалната позиция на Теодор Стефанов.

В неделя „Родопа“ гостува на „Спартак“ в мач от 14-ия кръг на шампионата на „Трета лига-Югоизточна група“.

Вирни се горе