Кандидатите за народни представители на Коалиция „БСП за България “ проведоха срещи в Община Рудозем

Кандидатите за народни представители на Коалиция „БСП за България “ проведоха срещи в Община Рудозем

Кандидатите за народни представители на Коалиция „БСП за България “ се срещнаха със симпатизанти и избиратели в Рудозем и селата Елховец и Чепинци. Председателят на Общинския съвет на БСП Данка Чакърова представи листата на коалицията, като подчерта, че всички са изявени професионалисти с авторитет в обществото и с добра политическа подготовка.

Водачът на листата проф. д-р Георги Михайлов направи обстоен анализ на икономическата и политическата ситуация в страната и областта. Той сподели ясната и категорична позиция на червената листа относно военния конфликт между Русия и Украйна, устояването на семейните ценности и необходимостта от спешни мерки за увеличаване доходите на най-нуждаещите се български граждани. „Въвличането на България във войната чрез предоставяне на оръжия за Украйна е недопустимо. Изходът е дипломация и преговори“ , подчерта проф.Михайлов. По думите му липсата на редовно правителство и държавен бюджет са сериозен проблем, който засяга развитието на всяка община и населено място.

Кандидатите за народни представители Емил Хумчев, Рабие Кьосева, Зорница Радева и Радка Тунева – Янчевска акцентираха на икономическите проблеми в областта и увериха, че БСП има програма и визия за тяхното решаване.

"Нашето желание, като сериозна политическа сила е да има сериозно, стабилно управление. Искаме вашата подкрепа, за да продължим политиката, която следваме. Да продължим да подкрепяме всички слоеве на нашето общество - и социално слабите, и хората в неравностойно положение, в уязвимите групи. Ние не се подчиняваме на чужди решения, които са в разрез с волята на нашите членове и симпатизанти и българския интерес, както и с народните ни традиции и ценности", каза кандидатът за народен представител Емил Хумчев . Нашето намерение и това от което няма да се откажем е, познавайки проблемите във всяка една община, да продължим да развиваме Родопите. Да продължим да подкрепяме хората, допълни Хумчев.

В проведената дискусия избирателите наблегнаха на специфичните проблеми в региона, като възраждането на рудодобива , привличане на чуждестранни инвестиции, отварянето на граничния пункт и на активна държавна помощ. Присъстващите се обединиха, че за да се случи всичко това, на предстоящите избори следва да се гласува за кандидатите на Коалиция „БСП за България“ с № 1 в интегралната бюлетина.

bsp

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе