Кандидатите за народни представители на "ИМА ТАКЪВ НАРОД" откриват предизборната си кампания на Орфеев връх

Кандидатите за народни представители на "ИМА ТАКЪВ НАРОД" откриват предизборната си кампания на Орфеев връх

Кандидатите за народни представители от листата на партия "ИМА ТЪКАВ НАРОД" ще открият официално предизборната си кампания в с.Триград на 19.05.2024 г., (неделя) от 10:00 часа. Всички заедно ще се изкачат до емблематичния Орфеев връх (1550 м), на който официално ще бъде открита и триметрова гранитна скулптура на митичния Орфей, тежаща повече от 3.5 тона. Монумента бе монтиран преди време именно по инициатива на ИМА ТАКЪВ НАРОД и със съдействието на много местни жители и доброволци.

На предстоящите парламентарни избори на 9 юни 2024 г. структурата на ИМА ТАКЪВ НАРОД в област Смолян излиза с пълна листа от осем кандидати.

Водач на листата в 22 МИР Смолян от партията на Слави Трефонов е Андрей Кадишев

Altert

Андрей Кадишев е роден в с. Баните през 1966 г. Завършил е средно образование в родното си място, след което учебно-промишлен комплекс в смолянския квартал Устово, профил – „Промишлена електроника“. Приет е за студент в Технически университет – Варна, специалност „Технология на машиностроенето и металорежещи машини“ с профил „Металорежещи машини и роботика“. След дипломирането работи като управител на „Автостопанско предприятие“ – Баните. По-късно работи дълги години в частния сектор като ръководител транспорт. В периода 2017 г. – 2019 г. е заемал поста общински съветник в Община Баните, където е бил и председател на бюджетната комисия. През 2021 г. е назначен за заместник областен управител - Смолян. През 2022 г. е секретар на областната администрация Смолян. В момента отново работи в Националната електротехническа компания. Семеен с две дъщери.

Втори в листата е Борислав Пешев, сценарист и част от екипа на 7/8 ТВ, ръководи голяма част от социалните мрежи на партията.

Alternext

Борислав Пешев е роден и учил в София. Средното му образование е „Техник по строителство и архитектура“, а квалификациите от двете му висши образования са „Инженер-лесовъд“ (ЛТУ) и „Киножурналист“ (НАТФИЗ). Работил е като проектант на мебелно обзавеждане и младши специалист по лесоустройство. Над 15 години се занимава със сценарно писане, като е бил на различни позиции в няколко телевизии, две от които – национални. Към момента е сценарист и част от екипа на 7/8 ТВ. Семеен е с едно дете. Има издадена книга за деца и възрастни.

На трета позиция е Евелин Бозов

Alteext

Инж. Евелин Бозов е завършил висшето си образование в Русенския университет 'Ангел Кънчев'. Има магистърска степен по Технология и управление на транспорта. От 2008 г. до края на 2022 г. изпълнява длъжността на зам.- кмет на община Рудозем. На местните избори през октомври бе водач на листата за ОС и кандидат-кмет от ИТН за общ. Рудозем. Към момента е общински съветник и член на 'Комисия за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество' в община Рудозем.

Четвърти е общинският координатор на ИТН за Община Доспат - Александър Василев

Altve text

Александър Василев е роден през 1988 г., жител на с. Любча, общ. Доспат. Завършил е ПМГ 'Васил Левски' гр. Смолян през 2007 г. През 2012 г. завършва ЛТУ - София, бакалавър, а през 2015 г. магистър по специалност 'Стопанисване на горите'. От 2013 г. до 2016 г. работи в ДГС Доспат като лесничей и старши лесничей. От 2016 г. до момента е в частния сектор. Координатор е на ИТН за общ. Доспат. След последните местни избори е избран за общински съветник в общ. Доспат. Семеен с едно дете.

Пети в листата е Йордан Фотев

Altern text Йордан Фотев е на 45 години, роден, израснал и живеещ в град Смолян. Завършил е средното си образование в Икономически техникум - Смолян. Магистър - икономист от ИУ-Варна. Развива бизнеси в сферата на туризма и недвижимите имоти. Владее английски и руски език. Координатор на ИТН в няколко ключови общини в областта. Семеен с дъщеря на 11 години.

На шестото място е адв. Мария Дамянова.

Alt text

Мария Дамянова е от гр. Девин. Учила е в СОУ 'Хр. Ботев' гр. Девин. Завършила е ПУ 'Паисий Хилендарски', специалност Право, квалификационна степен 'Магистър'. Работила е почти 20 години като прокурор, от декември 2019 г. до момента работи като адвокат. На последните местни избори през октомври 2023 г. бе водач на листата за ОС и кандидат-кмет от ИТН за община Девин.

На седма позиция е областният координатор на партията Тодор Папучаров

Alteve text

Тодор Папучаров е роден през 1987 г. в Смолян, живее в гр. Чепеларе. Учил е в СОУ 'Васил Дечев' – Чепеларе, а по-късно завършва специалност 'Техник-лесовъд' в Професионална гимназия по селско, горско стопанство и туризъм 'Никола Йонков Вапцаров'.16 години работи в международна компания за производство на спортни стоки в града. Занимава се с уеб дизайн. От ноември 2022 г. до момента е областен координатор на ИТН за областта.

На осмо място в листата е Йордан Йорданов

Alterve text

Йордан Йорданов е на 31 години, живее в гр. Смолян. Изучавал е компютърни системи и технологии, завършил е Техническия университет Варна, като Магистър по Информационни технологии. Работи като Automation QA Team Lead в признати международни компании. Семеен с едно дете.

Да върнем здравия разум!

ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА 1 НА 9 ЮНИ ИЗБОРИ 2в1

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе