Кандидат-кметът Николай Мелемов, ГЕРБ: Смилян заслужава специално отношение

Кандидат-кметът Николай Мелемов, ГЕРБ: Смилян заслужава специално отношение

Смилян заслужава специално отношение, защото е най-живото населено място в цялата община – с прираст на населението, с будни и работливи жители, заяви на среща с жители на селото кандидатът за кмет на община Смолян Николай Мелемов.

Той каза, че кметът им Чавдар Червенков заслужава пълна подкрепа за следващ мандат, защото е свръх активен.

„Чавдар наистина е много активен, когато искаш придобивки за селото си и хората, не трябва да се притесняваш. Там, където имаме добър кмет, хората виждат резултатите и са благодарни. Тук сме да поемем ангажименти и за в бъдеще“, посочи Мелемов.

Червенков отчете близо 4 км новоасфалтирани улици само в последните две години.

„Можеше още много неща да се направят, но парите и времето никога не стигат. Ако има някой да си тормози началника, сигурно това ще съм аз“, каза в типичния за него шеговит тон.

„Но все пак за това сте ме избрали и аз се надявам, че ще ни изберете отново и мен, и всички от екипа, защото е важно да гледаме и работим в една посока. Вие сте свидетели на това“, посочи досегашният кмет на Смилян.

Той се извини, че заради пандемията не е могъл да направи една подпорна стена и пое ангажимент, че ако с Мелемов бъдат избрани, ще я направят. „Ако трябва лично ще я направя“, подчерта той.

Мелемов поясни, че от общината са кандидатствали за ремонт на детската градина в Долен Смилян пред Министерството на образованието, за обновяване на читалището и за частта от училището, която не е ремонтирана. „Смятам, че тези ремонти са неизбежни през следващия мандат“, допълни той.

„Гръмки обещания от нас няма да чуете. Мисля, че посоката е правилна и аз се надявам да ни подкрепите на 29-ти октомври“, призова водачът на листата за общински съветници Марин Захариев.

marin

vsuchki

hor

sabor

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Пресцентър: ГЕРБ

Вирни се горе