Как се прави калъф със снимка, разказват etuo.bg

Как се прави калъф със снимка, разказват etuo.bg

Кейсовете за смартфони са вид аксесоар, който днес бихте могли да откриете в уникално разнообразие. Модели има най-различни, като част от продуктовия каталог са тези с персонализиран дизайн. Подобни видове гърбове са фаворит за много от потребителите, защото дават възможност да изразят себе си и да подчертаят стила си по оригинален и видим за всички начин. Избирайки сами изображението, което да присъства на силиконовия или пластмасов калъф, вие показвате отношение към малките детайли и проявявате добър вкус.

Предпочитат ли се калъфите за телефони със снимка

Изработката на калъфите за телефони с ваша картинка е все по-честа практика сред производителите на аксесоари. Ако се чудите как да купите гръбче по поръчка със собствена снимка, преди това изберете желаното от вас изображение, а след това следвайте стъпките в онлайн платформата, съветват от магазин etuo.bg. Подобни решения са много търсени, защото, освен красиви, те са много качествени – осигуряват необходимата защита от механични повреди и предоставят удобство на ползвателя. Някои кейсове за телефони са с капак, който предпазва предната част на устройството от счупване и надраскване. Друго тяхно предимство е, че се предлагат и на ниски цени.

Подходящи ли са за подарък

[https://www.etuo.bg/personalizirani-kalufi][��алъфите за телефони със снимка] по ваш избор са един от най-търсените продукти за подарък, защото дават възможност да отправите специално послание по запомнящ се начин. Можете да отпечатате на гърба на кейса не само снимка, но и вдъхновяващ надпис, който да е повод за добро настроение и радост. Ето това прави този вид гръбчета толкова популярни на пазара днес – страхотен избор са не само за лично ползване, но и когато искате да направите оригинална изненада!

Как да поръчате, разказват от etuo

Решили сте, че новият ви кейс за телефон ще е с ваша снимка? Чудесен избор! Какво е нужно да направите, за да извършите успешна поръчка? Следвайте тези стъпки:

изберете подходящо изображение – това е първият и най-важен етап при създаването на персонализиран калъф за телефон. Отделете достатъчно време, за да разгледате колкото се може повече картинки или лични снимки;

посочете марката и модела смартфона – за да се случи отпечатването на снимката върху кейса, трябва да посочите коректни параметри. Така няма да има разминавания;

финализирайте поръчката – след като сте готови с избора си, добавете продукта в количката и потвърдете заявката си.

Няма нищо сложно в създаването на калъф за телефон по индивидуален дизайн. Всяка една ваша красива идея може да бъде “отпечатана” и пресъздадена по уникален начин!

Вирни се горе