Как да открием най-подходящия и привлекателен мъжки аромат

Как да открием най-подходящия и привлекателен мъжки аромат

Парфюмът е помощно средство за подобряване на настроението и повдигане на самочувствието. Той създава асоциации и мислени пътешествия до красиви места, предизвиквайки дълбоки и цветни чувства. Целта на парфюма е да доставя удоволствие, да работи за личното самочувствие и имидж като дава една добавена стойност към визията на успялата и модерна личност.

Кой парфюм да изберем – харесвания или имиджовия?

Много мъже допускат грешка при избора на парфюм. Затова преди да пристъпите към покупка, преценете на какво точно искате той да отговаря – на вашия вкус или на имиджа, който гоните. Базовата нотка трае най-дълго, при пробването на парфюм обаче купувачът се среща първо с топ акордите, които бързо отзвучават и вероятността да се получи грешна представа, е налице.

Основни аромати за мъжките парфюми

Ето някои от основните видове аромати, с чиято помощ ще откриете какъв тип аромат харесвате и желаете да използвате.

Ориенталски – ухае тежко, сладко, чувствено, с плам и любов

Фужерен – асоциира се с влажност, мъх, папрат, билки – придава спокойствие и елегантност

Флорален – мирис на цветя, носи романтика и нежност

Ванилов – сладък, любим на много представители на нежния пол – асоциация за чиста радост и щастие, топлина и домашен уют

Дървесен – сандал, кедър, ветивер – подчертава стабилността, елегантността и интелекта

Мускусен – основава се на сладострастна нотка. Съблазняващ афродизиак

Ако и вие се нуждаете от нов парфюм, направете своя информиран и успешен избор, който ще ви помогне индиректно да убедите другите да служат на вашите цели и интереси. Открийте най-добрите образци на парфюмното изкуство тук: https://makeup.bg/categorys/3218/.

За всеки сезон и повод

През зимата ароматът изчезва по-бързо. Препоръчителни за носене са по-плътни и ярки миризми, затова мускусни или ориенталски биха били чудесен избор. Ако ви предстои делова среща или събитие с бизнес насоченост и искате да направите добро впечатление, използвайте лек и свеж парфюм, с водни, дървесни или цитрусови освежаващи нотки, чийто аромат не е твърде натрапчив. Когато ви очаква романтична вечер, омагьосайте партньора с нещо дълбоко и чувствено – като сюжет от ориенталска приказка. За парти с приятели най-подходящ е шипровият аромат – обещаващ слънце, цветя, цитрусови коктейли и море.

Вирни се горе