Как да комбинираме удобни обувки в стилни тоалети

Как да комбинираме удобни обувки в стилни тоалети

Удобните обувки не трябва задължително да компрометират чувството ви за стил. Напротив, през студения сезон, когато ботушите и ботите са изключително търсени, можете да се научите как да ги комбинирате в различни стилни тоалети, които ще ви накарат да се откроите от останалите. В крайна сметка, креативността се цени, особено в модата, и можете да се насладите напълно на комфорт и добър вкус в тоалетите си, ако знаете какви елементи да изберете и как да ги комбинирате.

Дамски ботуши в ежедневните тоалети

Изборът на дамски ботуши и боти е впечатляващ, а вие можете да изберете моделите, които ви подхождат от каталога на Fashion Days. Изберете каубойски ботуши или боти до глезена, модели със заострени или заоблени върхове, вариации с масивни токчета или платформи, ботуши “Челси”, ботуши Chukka или ботуши с равна подметка и кожена подплата за максимален комфорт. Предлагат се в различни видове кожа и богата палитра от цветове.

Ако искате нещо по-консервативно, изберете черно, кафяво или неутрални тонове. Ако обаче се чувствате по-смели, можете да изберете и по-ярки цветове. Неутралните са по-гъвкави и могат лесно да се комбинират с почти всякакви артикули в гардероба ви - от дънки до клинове, ежедневни поли или макси рокли.

Що се отнася до дънките, изберете тесни кройки, които завършват над глезена и ги носете с каубойски ботуши, пуловер с висока яка и авиаторско яке. За офиса можете да комбинирате ботуши “Челси” с рокля-калъф. Добавете върху роклята кожено яке или широка жилетка.

За още повече креативност в тоалета, можете да заложите на милитари ботуши, елегантни ботуши с връзки или цип, заедно с чифт дънки и спортно худи Nike. Можете дори да отидете по-далеч и да комбинирате този тип ботуши със спокойна черна рокля за вдъхновена от грънджа визия.

Ако работите в творческа среда, можете да изберете чифт ботуши с връзки с тънки вълнени панталони, бяла или черна риза и вълнено палто със средна дължина. Не забравяйте силата на аксесоарите при преобразяването на тоалета. Изберете шал и солиден часовник, независимо дали е с автоматично или ръчно навиване.

Без значение кой модел ботуши изберете, важно е те да осигуряват комфорт, да поддържат глезена и да имат неплъзгаща се подметка. Също така се уверете, че не са прекалено стегнати или твърде хлабави, за да предотвратите появата на мехури или дискомфорт.

Съвети за пазаруване

Винаги пробвайте обувките в късния следобед, когато краката ви са склонни да се подуват, и се уверете, че имате около половин сантиметър свободно пространство отпред.

Вирни се горе