Как да изберете вашия хотел в Банско?

Как да изберете вашия хотел в Банско?

Колкото повече екстри предлага един хотел, толкова по-неповторима ще е ваканцията в него. В курорта Банско има уникални места за отдих, които могат да задоволят и най- взискателните гости. Как да изберете вашия хотел Банско, който да съчетава уют, лукс и разнообразие от възможности за пълноценна почивка?

Лъки Банско СПА & Релакс – петзвездното бижу на Банско

Лидер сред хотелите в предпочитания роден курорт е комплексът Лъки Банско СПА & Релакс. Ако го изберете за вашата почивка, не само че няма да съжалявате, но вероятно той ще се превърне във ваше любимо място за отдих. Още повече, че тук се намира най-модерният спа център в региона. Аква ваканцията винаги е отличен избор за пълен релакс през всеки един сезон от годината.

bansko

Апартхотелът Лъки Банско Спа & Релакс се намира на по-малко от 500 метра от центъра на Банско. Той разполага със 115 хотелски стаи и студиа, които са напълно обзаведени с всичко необходимо, за да се чувстват гостите като у дома си. Функционират и два ВИП апартамента за тези, които искат наистина неповторим престой в комплекса.

Аква центърът

28 функционалности и още много водни съоръжения и процедури предлага ултрамодерният Спа център на този модерен хотел. Банско с него се превръща в притегателно място за почиващите и през зимата, и през лятото. Гостите на Лъки Банско СПА & Релакс ползват безплатно био басейни, открити и закрити водни пространства, сауна, джакузи, парна баня, солна и ледена стаи, фитнес център.

Иновативни са не само съоръженията в аква зоната. Безупречната чистота във водния център се поддържа със съвременни екологични технологии без химически препарати. Почистването се осъществява с йонизация и електролиза с морска сол.

spa

Открити и закрити басейни

Спа зоната на петзвездния комплекс Лъки Банско СПА & Релакс предлага възможност за пълноценен отдих край вътрешните и външните басейни. Закритите биобасейни в хотела се поддържат с температура от 3 градуса и морски соли от Мъртво море. Гостите на центъра могат да се поглезят с разнообразни терапии за възстановяване и релакс на цялото тяло.

Помислено е и за най-малките посетители, на чието разположение са детските водна кътове. Има аква терапии и процедури, които са подходящи и за малките палавници. Те могат да се забавляват още в компютърните зали, ескейп стаите и различни занимания с аниматорите.

Възстановителни, лечебни и подмладяващи терапии

Спа зоната на Лъки Банско Спа & Релакс разполага с достатъчно модерни уреди за всякакви процедури. Джакузито е много харесвано за релаксация от гостите на хотела, както и хидромасажните вани. В центъра може да се подложите на перлен, тангенторен и вихров и още други видове масажи.

relax

Неповторимо преживяване предоставя водното легло AEMOTIO. То разполага с възможност за хромотерапия, водно легло, индивидуална парна баня, душ Виши, апликации с лечебна торфена кал и с водорасли. В модерните сауни, парни бани, ледената и солна стаи изживяването също е уникално за организма.

Престоят в помещението от солни тухли е вид възстановителна и лечебна терапия за подобряване на дишането и преодоляване на проблемите с дихателните органи. Ледената стая от своят страна тонизира цялото тяло.

vana

Терапиите за подмладяване се радват на голям интерес от посетителите на Лъки Банско СПА & Релакс. На разположение на отседналите в луксозният апартхотел е напълно оборудвания фитнес център.

lulka

Лъки Банско СПА & Релакс предлага уют, лукс и спокойствие на своите гости и е сред най-предпочитаните за зареждаща ваканция в планината. Живописната природа в района е още един плюс, за да е невероятна почивката в Банско. На територията на националния парк „Пирин“ се намират едни от емблематичните забележителности у нас, които задължително трябва да бъдат видяни. Тук е връх Вихрен, Байкушевата мура, Поповото езеро, Безбог и много други.

Районът предоставя възможности за активности на открито като планинско колоездене, скално катерене, конна езда, риболов. За гостите на хотела се организират планински преходи в подходящите месеци от годината. Те са съобразени с подготвеността на туристите и се предвождат от опитен планински водач.

Източник на изображения: luckybansko.bg

Вирни се горе