Как да изберем здраво знаме за 3-ти март. Съвети от професионалистите

Как да изберем здраво знаме за 3-ти март. Съвети от професионалистите

Варненска фирма предлага най-здравите знамена за 3-ти март

шити български знамена за 3-ти март

Във връзка с наближаващия национален празник 3-ти март се свързахме с една от най-големите фирми производител на знамена в България FLAGOVE.COM за съвет как да изберем качествен трибагреник и за какво да внимаваме при избора.

Първият ни въпрос беше как може да разпознаем българските от вносните знамена и те ни отговориха, че най-лесно се разпознават по това, че българските са съшити от 3 отделни парчета плат- бял, зелен и червен. Но дори и това не е гаранция, тъй като някой фирми използват китайски или други по-евтини вносни платове приличащи на външен вид на българските, но качеството им далеч не е толкова добро. В този случай знамето може и да е ушито в България, но да издържи по-малко от шитите с български платове трибагреници. В този случай е трудно да се ориентирате визуално и може да се подведете.

Варненската фирма производител на флагове предлага най-здравите български знамена за 3-ти март шити от тях и с използвани само български платове. По случай националния празник 3-ти март те са подготвили много изненади и специални предложения за високочествено изработени знамена „Свобода или смърт“ и „Самарко знаме“. Може да поръчате и с доставка до адрес или офис на куриерска фирма, за да си спестите време и да ограничите социалните контакти.

На въпроса ни дали има увеличено търсене на трикольора преди националния празник, от фирмата ни признаха, че винаги покрай трети март българите се сещат да подменят знамената си. Това говори, че все пак у доста у тях е жив патриотични дух. Собственикът на фирмата споделя, че за него едни от най-приятните моменти са били когато е чествал 3-ти март на Шипка сред хилядите родолюбци осеяли целият връх и подстъпите към него с безброй байряци. В такива моменти споделя той, наистина усещаш, че българския дух е жив и непреклоним въпреки всички несгоди, които са се стоварили на нашия народ. Там наистина се усеща един по-различен заряд и енергия споделя още той. Тяхна е и ежегодната фейсбук инициатива „Да развеем българското знаме на 3-ти март“.

Освен български и национални знамена изработват още и такива за много училища в цяла България, за университети, за общините, за партии и сдружения, фирмени знамена, корабни флагове, европейски знамена, футболни и спортни флагове, за организации и комитети, патриотични байряци, за ловно-рибарски дружинки, флагчета за бюро и за кола, за различни поводи. Флаговете изработвани от тях се шият изцяло с български платове, без евтини вносни платове със съмнително качество.

Техни клиенти са и някои от най-големите фирми в страната, общини, училища, университети институции, банки, както и много частни клиенти с нетрадиционни поръчки за лична употреба или за подарък. Освен шити байряци, те предлагат и изработка на печатани знамена по дизайн на клиента, представителни бродирани флагове във всякакви размери без ограничение от най-малки такива за бюро до изключително големи за външна употреба. Прави ли са дори знаме с размери 9х15 метра. Почти няма национален флаг, който да не са изработвали споделят те.

Само те и ZNAMENABG.COM предлагат Самарското знаме с икони максимално близки до оригиналните в голям размер, а не с подменени икони(то е двулицево с 2 различни икони от двете страни), които нямат нищо общо с автентичното знаме национална светиня и единственото в историята на България, знаме наградено с Орден „За храброст“.

Надяваме се тази статия да Ви е била полезна с информация за това как да изберете качествено българско знаме за националния празник, което да издържи по-дълго и да което да поставите на видно място на празника.

Altenative text

Вирни се горе