Как да изберем модерни обувки?

Как да изберем модерни обувки?

Казват, че жената има нужда от чифт обувки и е готова да покори света. Ние ще допълним, че би било добре те да са и модерни. Защо? Защото с точните обувки действително може да се постигне много. Те помагат да сътворим вълнуващи тоалети и да изглеждаме великолепно, без дори да носим диаманти.

Казват, че жената има нужда от чифт обувки и е готова да покори света. Ние ще допълним, че би било добре те да са и модерни. Защо? Защото с точните обувки действително може да се постигне много. Те помагат да сътворим вълнуващи тоалети и да изглеждаме великолепно, без дори да носим диаманти. Ако се вълнувате как да модернизирате гардероба си, нека ви представим няколко модела обувки на мода тази година.

Кои дамски обувки ще са на мода?

Изборът на дамски обувки е голям. Затова един от начините да купите чифт, с който ще изглеждате добре, е той да бъде избран съобразно модните тенденции. Отличен избор за всяка жена, която иска да се почувства по-висока, са тези на платформа. Може да изберете сандали, сникърси или друг модел в този стил. Високата платформа се съчетава идеално с поли и рокли. Стои добре и на различни видове панталони.

Тази година на мода ще бъдат още ботушите до коленете. Може да изберете модел в любим цвят и да го носите уверено с къси поли и рокли. Ако ви се носят панталони и дънки, изберете ги с по-широки крачоли. Така може да носите ботушите по американски стил.

За дамите с изискан моден вкус и любов към токчетата препоръчваме чифт модни liu jo обувки. Те ще допълват елегантния им гардероб и ще ги дарят с още по-женствена визия. Тяхна пълна противоположност са грубите боти. Те обаче ще са на мода тази година. С грубата си подметка, те са подходящи за носене през дъждовните пролетни дни и завръщането на студа през есента. Може да ги носите с романтични и женствени рокли или любимо ежедневно облекло.

През 2023 г. хит ще бъдат и лоуфърите. Обърнете им специално внимание, разглеждайки новите колекции на познати модни брандове. В тях със сигурност ще забележите необичайни дизайни и комбинации.

Харесвате ли маратонки?

На мода през следващите месеци, а защо не и по-нататък, ще бъдат и маратонките в стил 90-те. Това е добра новина за всеки с носталгия към този период и любов към комфортните обувки и спортния стил. Затова смело изберете маратонки в ярки цветове, чисто бели или на платформа. Актуални ще бъдат и моделите с принтове и декоративни блестящи елементи (пайети, метални шипове и др.). На модните подиуми в Милано, Париж и Ню Йорк тази година можеше да бъде видяна феерия от цветове. Доминираха маратонките в зелено, лилаво, червено, небесносиньо, жълто и т.н. С такъв чифт категорично ще оживите всяко едно облекло, независимо дали се състои от ленена рокля, дънки или къси панталони.

Amaratonki

За града и ваканцията изберете сандали и чехли с безкомпромисно качество

Горещите дни приканват всяка жена да заложи на отворени обувки. Добре подбраните сандали и чехли са способни да подчертаят индивидуалния ви стил и да ви осигурят комфорт всеки ден. Вземете като пример моделите на birkenstock. Те са супер удобни и се предлагат в разнообразие от цветове, в което специално място е отделено на неутралната гама.

Ако ви е по душа да носите сандали, потърсете модел, който може да носите с панталони, рокли и поли. Колкото по-ярки са, толкова по-семпло трябва да е облеклото. Тази година на мода са прозрачните сандали. Те придават щипка футуристичност и същевременно позволяват да ги съчетавате с каквото искате. Ще се превърнат в хит за вечерни партита на плажа.

Вирни се горе