Как да изберем качествен ламиниран паркет, разказват от CarpetMax.bg

Как да изберем качествен ламиниран паркет, разказват от CarpetMax.bg

Изборът на подходяща подова настилка за дома е отговорна и трудна, в повечето случаи, задача. Пазарът предлага голям избор, а ние трябва да преценим кой вид подово покритие би било най-подходящо за нашето жилище и конкретен вид помещение. Съобразявайки се с броя и вида стаи, трябва да решим каква облицовка за под да изберем, за да постигнем атрактивен декор и красиво цветово оформление. Идеята да заложим на [https://www.carpetmax.bg/laminiran-parket/ ][качествен ламиниран паркет] е доста добра, защото този вид материал се отличава с устойчивост и здравина, също както е подходящ и за всяко едно помещение – кухня, коридор, спалня и др.

Какъв ламиниран паркет да купя

Качествен ламинат се избира внимателно. Прибързаните и спонтанни покупки не винаги вещаят успех. Преди да инвестираме в подобен вид подови настилки, трябва да уточним коя би била оптималната дебелина, към кои цветове имаме предпочитания, какъв клас ламиниран паркет предпочитаме и на какви още други характеристики искаме да отговаря облицовката, за да изпълни тя своето предназначение. Вижте онлайн магазин CarpetMax и разгледайте всички предложения за качествен ламиниран паркет:

От 7 до 12 мм дебелина;

От HDF или водоустойчив HDF;

С декор на дъб, камък, дърво, рустик, камък и др.;

В червен, бежов, розов, сив и кафяв цвят;

С клас на употреба 31, 32 и 33;

На водещи производители като Classen, Tarkett, Kastamonu и др.

От колкото по-качествен материал е изработен ламинатът, толкова по-дълго време ще остане в добър вид. Наблегнете на това.

Кои са най-добрите предложения

Преди да се впуснем към покупка на качествен ламиниран паркет, трябва да определим каква ще е неговата област на приложение. Някои подови настилки са предназначени за домашна употреба, а други за комерсиална; като и в двата случая се взимат под внимание характеристики като устойчивост на износване, издръжливост на натоварване и др.

Вирни се горе