Изгоря офисът на ДПС в Борино при пожар тази нощ

Изгоря офисът на ДПС в Борино при пожар тази нощ

Подозират умисъл, а хората са сериозно притеснени

Голям пожар изпепели гаражи и офиса на ДПС в Борино – родното село на председателя на парламентарната група на движението Мустафа Карадайъ.

Изгорели са партийният офис, паянтова постройка, автомобил „Тойота Рав 4“ със смолянска регистрация и е засегнат и друг автомобил, както и склад към бивш магазин, съобщиха от полицията. Според запознати, в гаражите е имало много стока, която също е била унищожена.

След подадения сигнал към 02:00 ч. тази нощ на мястото на инцидента веднага са изпратени екипи на пожарната в Доспат и Девин.В гасенето на пламъците се включили много доброволци и водоноската на община Борино.

Няма пострадали хора. На място са екипи и на полицията. Работи се по всички версии,включително и умишлен палеж.

“Стопанска постройка изгоря, две помещения, гараж, една кола, партийният офис на ДПС. Спасихме там другите къщи, хотела. Водоноската от Борино, пожарните, дойдоха веднага и от Девин и Доспат. Работи се по всички версии. Миналата седмица пожар пак имаше по същото време. Не знам дали е някаква случайност. С полицията се разбрахме да има патрул”, съобщи кметът на Борино Мустафа Караахмед.

Вирни се горе