Изборната кампания на Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ в Смолянска община набира скорост

            Изборната кампания на Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“  в Смолянска община набира скорост

С поредица от срещи в селата Левочево, Соколовци, Смилян, Могилица и Арда продължава изборната кампания на кандидатите от Коалиция „БСП за България“.

hora

„В листата от 8 човека за 22-ри Многомандатен изборен район, половината са представители на Община Смолян. Интересен е фактът, че всички те са жени, с доказани професионални и политически качества“- това подчерта председателя на Общинския съвет на БСП Милко Гавазов при представянето на листата в село Левочево. Те многократно са доказали, че заслужават вашето доверие и аз ви призовавам да ги подкрепите, като гласувате с № 1 в интегралната бюлетина на предстоящите избори“ - завърши своето слово г-н Гавазов. С топли думи към избирателите се обърнаха Зорница Радева и Радка Тунева, като обосновано изложиха своите мотиви защо са приели да се кандидатират от Коалиция "БСП за България". Те изразиха своята увереност, че само изборния успех на БСП ще гарантира социална защита на бедните и онеправданите в тежката икономическа и политическа криза, в която е изпаднала страната ни.

gavazov

При голям интерес премина и срещата в село Соколовци. В един откровен и добронамерен диалог представителите на БСП изложиха своите предизборни намерения и възможностите да бъдат реализирани в краткосрочен и по-дългосрочен план. В многобройните изказвания участниците споделиха своята тревога от тежките условия на живот, които родопчани понасят, в резултат на провежданата недалновидна държавна политика в последните 30 години. Въпреки отправените критични бележки, избирателите изразиха подкрепа и пожелаха успех за кандидатите на БСП.

Предизборни срещи се проведоха и в селата Смилян , Могилица и Арда. От позициите си на член на Националния съвет на БСП, общински съветник и кандидат за народен представител Рабие Кьосева направи подробен анализ на политическото и икономическото състояние в държавата и Община Смолян в навечерието на предстоящите извънредни парламентарни избори. „Въпреки целенасоченото уронване престижа на БСП от някои кръгове, в , и извън партията, Коалиция „БСП за България“ влиза в предизборната надпревара консолидирана и решена да изпълни своята историческа мисия да бъде гарант за мира и социалната справедливост, за което искаме вашата подкрепа“ – се обърна към избирателите г-жа Кьосева.

rabi

Подробен анализ на вътрешно-политическото състояние на страната в навечерието на изборите направи водачът на листата проф. д-р Георги Михайлов. Той степенува поредицата от кризи, като открои обезлюдяването в страната и особено родопския регион. „Ако за държавата говорим, че е налице остра демографска криза, то за областта е демографска бездна. Необходима е целенасочена държавна политика в подкрепа на този регион и аз се ангажирам да работя за тази кауза в бъдещия парламент“ - подчерта проф. Михайлов.

zori

Гласувайте с № 1 в бюлетината за „БСП за България“! Да! Можем!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе