Иван Френкев: Туристи ще има повече когато си подредим и почистим нашата къща

Иван Френкев: Туристи ще има повече когато си подредим и почистим нашата къща

„Крайно време е общината да премести погледа си от центъра към кварталите и междублоковите пространства. Не може да искаме да развиваме културен туризъм, а градът ни да е мръсен и с разбити публични пространства. Туристи ще има повече, когато си подредим и почистим нашата къща”.

Това заяви кандидатът за кмет на Смолян, издигнат от „БСП за България” Иван Френкев след разговори с хората в кв. „Райково”, миньорските блокове и Чилингирския квартал. Заедно с него в срещите с хората участие взеха кандидатите за общински съветници.Кандидатите на социалистите, които познават тези райони говориха с хората по конкретни казуси, свързани с благоустрояването край жилищните блокове.

„Нужни са реални действия по поддържането на кварталите, така че да се поддържа чисто, да се отреждат повече зелени площи, места за отдих и спорт, детски площадки – и да се стопанисват добре. Ние имаме стройна програма за това, така че животът в кварталите на Смолян да стане по-добър и градът ни по-чист и зелен”, заяви Иван Френкев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ivan

fren

Вирни се горе