Иван Френкев е новият председател на Комисията за защита на потребителите

Иван Френкев е новият председател на Комисията за защита на потребителите

Общински съветник от БСП поема КЗП Иван Френкев е новият ръководител на #Комисията за отбрана на потребителите (КЗП), а за нейни членове са избрани Велина Николова-Великова и Николай Мравов. Решението на Министерския съвет е признато неприсъствено.

Иван Френкев е бакалавър по финансови и бизнес стопански системи от Университета в Лондон, Обединеното кралство, и магистър по бизнес администрация от Университета в Истанбул, Турция. Има опит в ръководството на компании, от 2019 година е общински консултант в Общинския съвет в гр. #Смолян.

Велина Николова-Великова е магистър по право от Софийски университет " Св. Климент Охридски ". От ноември 2002 година досега работи като юрист в Софийска адвокатска гилдия.

Николай Мравов е магистър по стопанска система от Икономическия университет в гр. Варна. В срока 1994 година - 2003 година е два мандата общински консултант в Община Сливен, член е на Съвета на шефовете на " Пътнически транспорти - Сливен " ЕАД, заемал е и други управителни позиции в разнообразни търговски сдружения.

Припомняме, по-рано през днешния ден стана ясно, че освобождават Димитър Маргаритов като ръководител на Комисията за отбрана на потребителите, дружно с Константин Арабаджиев и Константин Райков.

Вирни се горе