Иван Френкев, БСП: „Ние няма да сме страничен наблюдател – имаме ясни решения за подкрепа на местното производство"

 Иван Френкев, БСП:  „Ние няма да сме страничен наблюдател – имаме ясни решения за подкрепа на местното производство"

„Вкусът на Родопите” ще остане национална гордост само на хартия за Смолян, ако не създадем условия местният бизнес да продължи да произвежда местна продукция, посочи на среща с производители кандидатът на „БСП за България”.

„Ние няма да бъдем страничен наблюдател, както досегашното управление на Смолян, когато става дума за подкрепа и развитие на местното производство”. Това заяви на кандидатът на „БСП за България” за кмет на Смолян Иван Френкев на срещата, в която участие взеха и кандидатите за общински съветници от листата на социалистите Рабие Кьосева, Димитър Кръстанов, Борислава Чаталбашева и кандидата за кмет на с. Смилян Асен Тодоров.

„Кой, ако не кметът и неговият екип трябва да създадат условията за развитие на местния бизнес, за привличане на инвестиции, за активно използване на възможностите на европейските програми и конкретно – на Плана за възстановяване и развитие сега?”, добави Иван Френкев.

В красивото родопско село Смилян екипът на социалистите разговаря с производители от Млечен дом „Милкана“ за проблемите на бранша. Село Смилян е прочут не само със своя фасул, но и с млечните си продукти , за които посетителите на населеното място имат голям интерес.

„Имаме ясни решения и конкретни стъпки за реализиране на възможностите за развитие и популяризиране, както на традиционните за Смолян производства, така и на нови производства. Тези стъпки са част от програмата ни за икономическо развитие на района и превръщането му в логистичен хъб и център на преработвателната индустрия на Родопите”, подчерта Иван Френкев.

Той бе категоричен, че БСП ще продължи последователната си политика за подкрепа на малките и средни производители, и защита на българското местно производство.

ivan

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър БСП - Смолян

Вирни се горе