Иван Френкев: „БСП доказахме, че можем да бъдем добри стопани“

Иван Френкев: „БСП доказахме, че можем да бъдем добри стопани“

Кандидатите на социалистите за местната власт на Смолян дадоха подкрепа за знаковия кмет на БСП в село Виево Венко Палчев

БСП сме доказали, че можем да бъдем добри стопани и да управляваме общините с грижа за хората. Това заяви кандидатът на „БСП за България” за кмет на Смолян Иван Френкев пред препълнената зала в село Виево, заедно с кандидатите за общински съветници от листата на Коалиция „БСП за България“. Закриването на кампанията на БСП се проведе в с. Виево, като кандидатите от БСП и жителите на селото дадоха голяма подкрепа на дългогодишният кмет и знаково лице на социалистите Венко Палчев.

„Венко Палчев има подкрепата не само на БСП – многото хора днес тук показват, че той има силната подкрепа и на виевци и успешно върви към шести мандат”, подчерта Иван Френкев.

Кандидатът на БСП за кмет на Смолян и представители на листата общински съветници проведоха при силен интерес активни срещи и в селата Славейно, Белев дол и Петково.

„Това, че на тези срещи идват толкова много хора показва, че хората имат енергия и желание за промяна. Ние сме единствената алтернатива на това управление и с многобройните срещи, които проведохме в тази кампания смятаме, че сме на прав път с нашите решенията, с програма, която изготвихме именно в отговор на очакванията на жителите на Община Смолян за желаната промяна”, посочи Иван Френкев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

vievo

venko

vie

Вирни се горе