Ицо Хазарта пристига в гр. Смолян

Ицо Хазарта пристига в гр. Смолян

На 24.03.2023 г., този петък, между 10:00 и 12:00 ч., Христо Петров и екипът на обединението „Продължаваме Промяната - Демократична България“ ще ви очакват в гр. Смолян, на шатрата на коалицията, която е позиционирана на пл. „Свобода“ (амфитеатър – Стар център), гр. Смолян.

В разгара на предизборната кампания, екипът на „Продължаваме Промяната-Демократична България“ в Смолян покани обичания от много кандидат за народен представител и успешен музикант Христо Петров, по-известен с прозвището Ицо Хазарта.

Христо Петров имаше честта да участва в състава на 47-ото и 48-ото Народно събрание. През този период една от основните му цели бе да помага на деца, които са изоставени в домове за сираци. Той е твърдо убеден, че образованието на тези деца още в ранна възраст е определящо за това, какви ще станат те, когато пораснат. Ето защо, Христо Петров даряваше цялата си заплата като народен представител, за да подпомогне образователния процес в детските домове, с идеята да даде шанс на една млада надежда за бъдещето.

Филантропската природа на Петров се прояви и в Смолян, през ноември, миналата година, когато той присъства на благотворителния футболен турнир, организиран в помощ на Никола Хъмчев, и подкрепи каузата на неговото семейство и приятели.

На 24.03.2023 г., може да заповядате на Стария център в гр. Смолян, където да се запознаете лично с Хазарта и да поговорите с него и целия местен екип на обединението „Продължаваме Промяната – Демократична България“ за важните теми, които касаят гражданите.

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ се явява на изборите на 02 април с номер 12 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Пресцентър на коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“

Вирни се горе