Ицо Хазарта: Днес съм в Смолян, за да подкрепя Михал Камбарев - един изключително читав и ценен човек!

Ицо Хазарта: Днес съм в Смолян, за да подкрепя Михал Камбарев - един изключително читав и ценен човек!

"Това, което се опитвам аз да направя е да подкрепям хората, които познавам и на които вярвам, които са част от моя отбор." Това заяви днес в Смолян кандидатът за народен представител на коалиция "Продължаваме Промяната и ДБ" Христо Петров. "Днес съм в Смолян, заради Михал Камбарев. Познавам го от година и половина и с увереност мога да кажа,че това е един изключително читав и ценен човек, и за мен е чест да сме в един отбор с него", каза Петров.

mihal

"Опитвам се да говоря позитивно с хората, да намираме общи неща дори и с тези на различно мнение. Говорим освен за нещата, които ни разделят и за общото и ако имаме тази възможност да го свършим ще се радвам много. Бихме били благодарни на всеки един човек, които ни подкрепи на 2 април, защото само нищо няма да стане. Най-лошото, което са успели да ни убедят е че от нас нищо не зависи. Истината е, че тези които са властвали 30 години им е много трудно да повярват, че вече има едни нови хора, които смятат политиката за нещо различно от личното облагодетелстване и рано или късно бъдещето ще победи и тези нови хора ще победят! Ако хората ни подкрепя ще стане по-рано", каза в Смолян Христо Петров.

slavka

"Искам да благодаря на родопчани за търпението и да им кажа, че всички онези, които продължават да гласуват, не зависимо за кого, това е начина в днешно време да се опиташ да промениш нещо и да влияеш на съдбата си. Хората трябва да вярват и да не се отказват!"

zarko

На 2 април излезте и гласувайте! Подкрепете ни с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе