Инж. Румяна Янчевска отново пое поста Управител на ВиК Смолян

Инж. Румяна Янчевска отново пое поста  Управител на ВиК Смолян

Новият управител на ВиК ЕООД Смолян инж. Румяна Янчевска встъпи в длъжност днес. Постът беше предаден от досегашния ръководител инж. Георги Василев, в присъствието на ръководството на дружеството. От името на областният управител, който е председател на ВиК Асоциацията, инж. Янчевска беше приветствана от зам.-областният управител Христо Станчев и Боян Симеонов – гл. секретар на ВиК Асоциацията.

Инж. Янчевска благодари на инж. Василев, като подчерта, че в такива времена, в които не се знае на къде духа вятъра, е хубаво да се съсредоточим върху работата и ангажиментите на дружеството, които сме поели пред обществеността на Смолян. „Ние се познаваме добре с всички, работили сме доскоро, затова няма да бъда многословна и ще кажа само, че трябва да насочим вниманието си върху нашата дейност, като се стараем да предоставяме качествени ВиК услуги на нашите клиенти и продължим да работим усилено по реализирането на един от най-важните проекти – Водния цикъл на Смолян“, категорична беше инж. Янчевска.

Инж. Георги Василев благодари на екипа на ВиК ЕООД Смолян за съвместната работа през последните месеци и пожела бъдещи успехи в реализацията на големи инфраструктурни проекти, сред които е Водния цикъл.

Вирни се горе