Инж. Румяна Фиданова, ДПС: Знаем, какво да направим с властта, за да стигнем до всяко едно населено място

 Инж. Румяна Фиданова, ДПС: Знаем, какво да направим с властта, за да стигнем до всяко едно населено място

Добра социална, бюджетна и здравна политика е в приоритетите на ДПС, за евентуален управленски мандат на Община Смолян. В това увери присъстващите на предизборната среща в село Селище кандидат-кметът на ДПС за Смолян, инж. Румяна Фиданова.

„Това ще го направим заради младите, да останат тук и да се развиват, за възрастните хора, които заслужават добри старини“, заяви инж. Фиданова.

Тя посочи, че ДПС може да превърне Община Смолян в развиваща се и привлекателна за родни и чужди инвеститори, защото екипът на партията се е доказал през годините, а Движението е добър и предвидим партньор.

„Знаем, какво да направим с властта, за да стигнем до всяко едно населено място и големият град, за да подобрим живота на хората. Затова искаме вашето доверие с номер 55 на 27 октомври“, добави инж. Фиданова.

За нормални заплати, без картел и работа за всеки един човек в общината, говори и кандидатът за общински съветник от ДПС Валентин Кръпчев.

„Всички села са важни за нас, не бива и няма да се пренебрегва нито едно, ако ние сме в управлението“, увери ги Кръпчев.

За шанса, който дава ДПС на младите и развитието на регионите, където управлява Движението говори и Адрияна Делянова, която е също в листата на ДПС .

„В ДПС се дава шанс на младите, за развитие и работа. Трябва да повярваме на ДПС, за да се случат нещата“, категорична бе Делянова.

На срещата присъства и кандидатът за кмет на село Търън Ралица Ратайска, която също сподели, че е време за промяна в района и ще работи за него и ако получи доверие, ще промени модела и начина на управление на населеното място.

„Зад всеки един наш кандидат стои мощната подкрепа на ДПС и партията ще помага на всеки един, за да се случи това обаче ние нужно вашето доверие“, категоричен бе общинският председател на ДПС Милен Журналов, който също е кандидат за съветник в Община Смолян.

На срещата в Селище присъстваха още кандидат-съвътниците Владимир Ратайски и Елица Касабова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация

Вирни се горе