инж. Анджей Джандев, ДПС: Идеите и политиката на ДПС са най-близки до младите хора

инж. Анджей Джандев, ДПС: Идеите и политиката на ДПС са най-близки до младите хора

Идеите и политиката на ДПС е най-близка до младите хора. В Управленската програма са залегнали основно иновации свързани с бъдещето, зелената енергия, чиста храна и околна среда, водородна енергия и др. Това заяви кандидат-депутатът на ДПС и 7 – ми в листата инж. Анджей Джандев на поредната си сраща с избиратели в община Златоград. “Платформата на ДПС почти изцяло се припокрива с идеите на Европейския съюз. Ако искаме развитие и да запазим младите хора по родните им места, то трябва да подкрепите ДПС с номер 7 на 11 юли”, призова инж.Джандев. Той отбеляза, че ДПС държи на хората от малките населени места и милее за Родопите.

“Аз повярвах на ДПС и се върнах в родното си село, за да работя и реализираме съвместно политиките на Движението. Повярвайте и Вие”, призова присъстващите в родното си село Старцево кандидатът за народен представител, който е и общински председател на ДПС в Златоград.

На предизборните срещи присъстваха още водачът на листата на ДПС в област Смолян Хайри Садъков и д-р Светозар Любомиров – кандидат за народен представител от ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе