Идеи за подарък за жена - топ 3 комплекта

Идеи за подарък за жена - топ 3 комплекта

Онлайн магазин MAKEUP ще ви помогне с богат избор от първокласни продукти и брандове

Всяка жена заслужава да бъде обгрижвана и да ѝ бъде показано вниманието, от което се нуждае. Има много начини да го направим, започвайки от малки жестове до оригинални подаръци. Изборът на такъв обаче може да бъде изключително лесен за някои и непосилна задача за други. И ако си мислите, че козметичните комплекти са клише, то бъдете сигурни, че с тях няма да сгрешите никога. Важното е да знаете към какъв тип козметика има афинитет дамата, на която ще го подарите. Ако все още сте затруднени, то онлайн магазин MAKEUP ще ви помогне с богат избор от първокласни продукти и брандове.

Ограничаваме вариантите до три

Преди да ви дадем няколко идеи е добре да сте наясно, че не бива да се колебаете между прекалено много предложения в търсене на перфектния подарък за жена. Ако дамата не е от близкия ви кръг, то можете да се посъветвате с общ познат, относно предпочитанията ѝ.

Всяка от нас държи на косата си и иска тя да изглежда поддържана и здрава, независимо дали е права, къдрава, чуплива, дълга или къса. Изберете комплект за коса от качествен бранд, подбирайки подходящ за всеки тип. Комплектът за нормална коса AlfaParf Holiday Kit Diamond е точно такъв и съдържа три продукта - шампоан, маска и масло, които са напълно достатъчни за старателна грижа за кичурите. И тъй като знаем, че времето е ценно, то можете да го откриете бързо и лесно на https://makeup.bg/

Ако пък търсите подарък за любимата, то парфюмните комплекти са на върха на класацията. Едва ли някой познава жена, която не би се зарадвала на хубав аромат. Той обаче е запазен като идея точно за “нея” тъй като познавате добре вкуса ѝ. Покажете ѝ обожанието си с комплект от парфюмна вода и мляко за тяло Dior J'adore. Иконичната за френската модна и козметична къща композиция се разгръща с пищен букет от цветя като магнолия, роза, момина сълза, теменужка и фрезия. Допълнен е от искрящ плодов коктейл, а за финал е поръсен с ванилия, капки къпина, мускус и кедър. Вдишайки тези нотки, ще мисли винаги за вас!

Необходими са ви още идеи за подарък за жена? Тогава нека ви кажем, че във всяка една от нас се крие дори и малка доза суета, особено що се отнася до лицето и нежеланата поява на бръчки, фини линии, тъмни кръгове и пигментация. Американската марка Estee Lauder е професионалист в разрешаването на тези проблеми и го прави с помощта на комплекта Estee Lauder Advanced Night Repair, включващ серум, концентрати за лице и околоочен контур и лосион. С тях вечерната грижа се превръща в път към възстановения и подмладен вид на сутринта!

За финал ви даваме и няколко по-нестандартни предложения, които със сигурност влизат в топ 10 подаръци за жени. Спрете се на хубав и богат комплект от четки за грим, особено ако дамата обича да създава шедьоври върху лицето си. Ако пък красивият маникюр е нейната слабост, то комбинация от различни продукти за нокти ще я направи изключително щастлива. Не на последно място са сетовете за вана. С тях ще ѝ покажете, че наистина ви е грижа за нея и знаете, че това е начин, който ще ѝ подари мигове на релакс в домашни условия.

Вирни се горе