Идеи за подарък семейството от PhotoPrint

Идеи за подарък семейството от PhotoPrint

1. Фотоколаж Семейно дърво

Не знаете какво да подарите, а имате семеен празник? [https://photoprint.bg/fotokolazh/ ][Колаж от снимки] под формата на семейно дърво е една страхотна идея. Нужно Ви е само малко свободно време за да подберете необходимия брой семейни снимки и ето, имате оригинален подарък!

2. Преспапие в размер стандартна снимка (10Х15)

Какво по-хубаво от това, да изберете любимата си снимка и да я представите по един индивидуален и интересен начин? Преспапието е в стандартен размер, така че да може да се побере на всяко място. То е пълно е с течност, в която плуват хиляди малки сърца. Нужно е само да разклатите леко и да видите, как снимката Ви озарява.

3. Колаж от ваши снимки

Фотоколажите са едни от най-красивите начини да обедините няколко любими спомена в едно. Те не само, че винаги имат красив и индивидуален дизайн, но и сложени в подходяща рамка създават един уникален и запомнящ се подарък. 

4. Скална плоча със снимка

Декоративна скална плоча специално проектирана за фотопечат. Стои стилно и елегантно както в дома така и в офисът Ви. Това, което се изисква от Вас е само да подберете една (или няколко) снимки. Колкото по-хубава е снимката Ви, толкова по-красива ще бъде плочата.

5. Магнит за хладилник със снимка по избор  

Всички знаем, че един от най-прекрасните начини да съхраним нашите спомени е като ги сложим на видно място. Всеки от нас има поне един-два магнита на хладилника си от любимото си пътуване в чужда страна, или е закачил важна бележка с магнит за вратата. Какво по-хубаво, ако можем да „замразим“ спомена си под формата на магнит със снимка. 

6. Пъзел със снимка

Времето със семейството е едно от най-ценните неща. Често има семейни събирания, на които всички играят настолни игри и се забавляват. Сега можете да създадете нещо уникално, което със сигурност ще се оцени и от най-малкия член на Вашето семейство. Пъзелът със снимка е не просто подарък, а семеен момент, който може да се сложи в рамка след нареждането му. 

Не се колебайте и направете вашият избор в нашият онлайн магазин [https://photoprint.bg/][PhotoPrint]

7. Ключодържател със снимка

Ключодържателя е подарък, който може да подарите с повод или без повод. Ключодържателят със снимка е подарък, който би бил навсякъде със своя притежател като му напомня мил спомен с любима снимка или надпис. 

Вирни се горе