Хореографът Русанка Бодурова отбеляза 60-ти рожден ден

Хореографът Русанка Бодурова отбеляза 60-ти рожден ден

60-т годишнината на Русанка Бодурова - дългогодишен хореограф и ръководител на танцовите състави и клуб „Хоро“ честваха с празнична „Хороводна повеселка“ в Народно читалище „Орфееви гори-1870“ – гр.Смолян, кв.Райково.

Танцовата зала се оказа малка за всички хороигралци, дошли да поздравят рожденичката. От различни поколения танцьори засвидетелстваха своята благодарност и любов за всеотдайността й към тях, за незабравимите преживявания и емоционални участия в международни и национални фестивали и конкурси в страната и в чужбина.

Кметът на гр.Смолян г-н Николай Мелемов изпрати поздравителен адрес и цветя за Русанка Бодурова. Поздравителен адрес и цветя получи и от председателя на читалището. Много цветя, подаръци и изненади и бяха поднесени от нейните самодейци.

Залата беше огласяна дълго време с музиката от български хора, които всички с удоволствие играха за любимата си Русанка Бодурова.

Градусът на празненството се повиши до степен, че на никого не му се тръгваше от залата. С всичката обич, която поражда във всички нас Русанка й пожелаваме много здраве, да запази този плам и всеотдайност в работата си, и все така да оставя следа в сърцата на хората!

Приятели и хороигралци!

horo

russnka

Вирни се горе