ХАЙРИ САДЪКОВ В РУДОЗЕМ: ОЧАКВАМЕ ПОРЕДНИЯ СЕРИОЗЕН РЪСТ В ПОДКРЕПАТА ЗА ДПС

ХАЙРИ САДЪКОВ В РУДОЗЕМ: ОЧАКВАМЕ ПОРЕДНИЯ СЕРИОЗЕН РЪСТ В ПОДКРЕПАТА ЗА ДПС

Когато ДПС е във властта, има инвестиции, не бягат хора да се препитават в чужбина. За да може България да излезе от батака на кризите и да поеме в правилната посока, гражданите на всички общини, в които управлява ДПС, ще направим всичко възможно да дадем ясен знак - експертизата на Движението е необходима в централната власт. Затова и очакваме поредния ръст в подкрепата на ДПС в Смолянско. Това заяви водачът на листата на ДПС за региона Хайри Садъков на предизборна среща в Рудозем.

Той добави, че градът е от малкото, в които не си отиват, а напротив - идват да живеят и работят много млади хора.

Това си личи от прекрасната атмосферата, градът е преобразен от кмета Пехливанов, но ако искаме да задържим младите - трябват майсторите в политиката. Те са в ДПС, каза Садъков.

Той добави, че отговорността на депутатите от ДПС в Смолянско остава и занапред изключително голяма - да помагат да се решават конкретните въпроси на хората и бизнеса.

ДПС е една сплотена общност, чиито ръководство и председател знаят как да измъкнат държавата от кризите, защото имат и опита, и експертизата, и ключа към решенията. Само те говорят с езика на диалога и заедността, а не с езика на омразата и противопоставянето. Няма просперитет с разделителни линии, няма инвестиции, няма решаване на демографския проблем, каза още Садъков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе