Хайри Садъков на церемонията по откриване на пътя Крайна-Долен: Когато ДПС поеме ангажимент, нещата се случват

 Хайри Садъков на церемонията по откриване на пътя Крайна-Долен: Когато ДПС поеме ангажимент, нещата се случват

Когато ДПС поеме ангажимент нещата се случват. Днес ставаме свидетели на поредно изпълнено обещание от наша страна и пътят Крайна-Долен вече е факт. Това заяви народният представител от Движението за права и свободи от Смолянския регион, Хайри Садъков на официалната церемония по откриване на пътната отсечка, която е чакана от местните жители няколко десетилетия.

„За пореден път доказваме, че ДПС е единствената партия, която мисли за малките населени места и се опитва да разрешава проблемите им. Реализацията на този път е на дневен ред от близо 30 години, но до този етап никой не успя да го направи. Сега вече Неделино и околните села имат по-добра пътна инфраструктура и бърза връзка с вътрешността на страната. Това ще открие нови възможности за развитието не само на община Неделино, но и на Златоград“, коментира Садъков.

Пътят свързва община Неделино с област Кърджали и съкращава времето за път до София с близо един час.

Садъков, подчерта че огромна заслуга за случващото се има и кметът на община Неделино Боян Кехайови неговият екип, който бе подкрепен на местните избори от ДПС.

„От началото на мантата на Боян Кехайов и неговият екип, община Неделино се развива и то е видимо за всички“, коментира Садъков.

За реализацията на пътя Крайна – Долен бяха осигурени средства в размер 1 080 000 лв., благодарение на съдействието на ДПС и лично на председателя на партията Мустафа Карадайъ.

На събитието присъстваха още кметът на община Неделино Боян Кехайов, председателят на Областен съвет на ДПС Салих Аршински, секретарят на Областния съвет на Движението инж. Емил Кехайов, председателят на Областен съвет на МДПС-Смолян арх. Шебан Билянов, председателят на Общински съвет на ДПС-Неделино Ваклин Кехайов, почетният гражданин на община Неделино доц. д-р Андрей Кехайов, кметът на Златоград Мирослав Янчев, Георги Георгиев, управител на “Теклас България”и др.

Вирни се горе