Хайри Садъков, ДПС: Всички заедно трябва да работим за развитието на България

     Хайри Садъков, ДПС: Всички заедно трябва да работим за развитието на България

Противопоставянето не е успешната формула, с която да вървим напред, необходимо е всички заедно да работим за развитието на България, в това бе категоричен кандидатът за народен представител на ДПС от област Смолян Хайри Садъков на среща с жителите на община Чепеларе.

“Трябва да сме единни, за да преодолеем препятствията, пред които сме изправени в момента. Налице са много кризи в страната ни. Трябва разумът да надделее в тези трудни времена, да работим и да си помагаме”, добави водачът на листата на ДПС в Смолян.

Хайри Садъков отбеляза, че по отношение на толерантност и единение, родопчанини винаги са давани за пример.

Жителите на Чепеларе от своя страна споделиха своите сериозни притеснения, изразявайки надежда, че вече е крайно време, отговорните политически партии в страната да седнат на една маса и да съставят редовно правителство след изборите на 14 ноември.

“В момента няма държава, всичко е оставено на самотек, а взетите решения от типа “от днес за утре” са повече от противоречиви”, коментираха още жители на родопския град.

Хората поставиха и редица въпроси, засягащи туристическия бранш и дърводобива.

“Ние от месеци наред говорим, че трябва редовен кабинет с работещо Народно събрание. Повечето въпроси са от компетенцията, именно на държавната и законодателна власт. Затова трябва да се обединим и дадем своето доверие на отговорните политически фактори, каквито сме ние от ДПС”, категоричен бе Садъков.

Чепеларци се оплакаха и от редица инфраструктурни проблеми.

“Погледнете ни улиците, на какво приличат. Дупките стават все по-големи. Изрязват се кръпки и после се оставят така, а на въпрос – защо не се запълват, се отговарая, че те са били грешка, но без да уточняват дали ще си я поправят. Режат и заминават, а зима идва”, оплакаха се още чепеларци.

“Хората са най-важни, те определят кой да управлява и да взема решение за бъдещето ни. Вие определяте, кой ще бъде на власт, затова трябва добре да се мисли преди да се гласува. Проблемите, които споделяте не могат да се видят в общини управлявани от ДПС, там такива няма. Движението е партията, която полага най-много грижи за малките населени места”, заяви Анета Пашалиева, четвърта в листата на ДПС в Смолян и член на Централния съвет на ДПС.

Тя подчерта пред присъстващите, че в листата на ДПС – Смолян са намерили място млади и можещи хора.

“Средната възраст в листата е 39 години, всички са не само с висше образование, но и с висше възпитание. Доказани професионалисти в своята сфера”, подчерта Пашалиева.

За подкрепа с номер 17 на предстоящите избори призова и инж. Анджей Джандев, който е трети в листата в 22-ри Многомандатен избирателен район.

“Без ДПС не може да има отговорно управление на страната ни. ДПС разполага с най-добрата експертиза, а кандидат-президентската ни двойка в лицето на нашия председател Мустафа Карадайъ и евродепутата ни Искра Михайлова олицетворяват желаното от всички единство, което ни е изключително нужно сега”, добави инж. Джандев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе