Хайри Садъков, ДПС: Време е да покажем, че обединени можем повече

 Хайри Садъков, ДПС: Време е да покажем, че обединени можем повече

Време е да покажем, че обединени можем повече, че само гледайки в една посока можем да постигнем желаните цели за развитие, разбирателство и стабилност. Това заяви кандидат за народен представител от 22-ри Многомандатен избирателен район Хайри Садъков на предизборна среща в Девин.

Кандидатът на ДПС се аргументира с натрупаният опит в общините, управлявани от представители на Движението, които се отличават от останалите по развитие. “Нещата в нашите общини поеха по правилния път на развитие, след като мнозинството от хората повярваха в ДПС и се обединихме. Това позволи на ДПС да работи за тях и населените им места. Сега всички се гордеем с постигнатото”, добави Садъков. Той бе категоричен, че на предстоящите избори е време за единение. “Кой, ако не ДПС олицетворява единството на нацията”, попита кандидат-народният представител.

За разум и единство се обявиха и другите представители на ДПС, които призоваха всички присъстващи да изберат номер 17 на предстоящите избори за Народно събрание, като дадат своята подкрепа и на единствената отговорна партия в страната издигнала своя кандидат- президентска двойка, в лицето на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова. На предизборната среща присъстваха още областният председател на ДПС в Смолян Салих Аршински, общинският председател на ДПС в Девин Карамфил Каров, който е и член на Централния съвет на ДПС, младежкият областен председател на Движението арх. Шебан Билянов, общинският председател на ДПС в Борино Ахмед Карадайъ, Наташа Василева – председател на местната структура на ДПС в Девин и председател на Общински съвет, кметът на община Девин Здравко Иванов и др. От днес структурата на ДПС в Девин си има и нов председател на женското дружество – Христина Георджиева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе