Хайри Садъков, ДПС: В Борино станахме свидетели на абсурд сътворен от милиционери

    Хайри Садъков, ДПС: В Борино станахме свидетели на абсурд сътворен от милиционери

Преди няколко дни в Борино, намерихме полицията в домовете на боринци, в тъмната част на денонощието, незаконно да проверяват дали са подавали заявления за подвижни секции, в които да гласуват.Един абсурд сътворен от милиционери. Това заяви кандидатът за народен представител на ДПС Хайри Садъков от площада в Борино, по време на посещението на Централният лъч на ДПС.

„Ако отново се опитат да ви притесняват, то ние сме тук и ще застанем зад вас. Никой няма право да ви притеснява. Тази демокрация ние сме я изстрадали и ще я отстояваме“, коментира още водачът на листата на ДПС от област Смолян.

Садъков поздрави всички жители на общината, като ги похвали за единността, която показват през годините.

„Вие дадохте своя Мустафа на ДПС. След толкова години дойде време да дадем своя председател за президент на Република България. Разчистващ момент. Борино продължава да пише история. Кой, ако не ДПС олицетворява единството в България, като един букет – Мустафа Карадайъ президент, а Искра Михайлова вицепрезидент. Ние от години сме членове на Европейския съюз. Сега е време да станем пълноправни членове с този модел на демокрация, който предложи ДПС със своята кандидат- президентска двойка, която ще доведе до нов стандарт на развитие на страната ни“, категоричен бе Садъков.

За мощна подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент, Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова призова и осмият в листата на ДПС Милен Журналов.

„Доброто идва с ДПС. Това го доказват общините, от които идваме – Рудозем и Мадан. Там всичко е променено за доброто на хората и тяхното добруване, както е и тук в Борино“, добави Журналов.

На предизборната среща в Борино бяха още областният председател на ДПС Салих Аршински, младежкият лидер на Движението в региона арх. Шебан Билянов, общинският председател на ДПС – Борино Ахмед Карадайъ, председателят на ДПС – Девин и член на Централният съвет Карамфил Каров, общинският председател на ДПС – Рудозем Венцислав Пехливанов, общинският председател на ДПС – Мадан Бедри Базеников, кандидатите за народни представители на ДПС от област Смолян- Рина Пехливанова, инж. Анджей Джандев, Анета Пашалиева, Стамен Гочев и инж. Андрей Кехайов, кметовете на Борино, Мадан и Рудозем, Мустафа Караахмед, Фахри Молайсенов и Румен Пехливанов, общински съветници и активисти на ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе