Хайри Садъков, ДПС:Трябва да възстановим нормалността в държавата, за да се отърсят хората от насаденият с години страх

Хайри Садъков, ДПС:Трябва да възстановим нормалността в държавата, за да се отърсят хората от насаденият с години страх

На предстоящите избори на 11 юли трябва да възстановим държавността в страната, за да върнем доверието на хората в институциите и те да се отърсят от страха насаждан с години. Това заяви водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков на предизборни срещи с жителите на чепеларското село Забърдо. “Виждам притеснението в очите на хората. Страхът сериозно витае сред населението. Това трябва да приключи. Изборите през април дадоха началото на края на този модел на управление”, добави Садъков. Той бе категоричен, че демокрацията е в тежка ерозия, за което е допринесло управлението през последните години, през които партията на управляващите е срастнала с властта.

“ДПС се е доказала през годините със защитата на правата и свободите на хората и ще продължаваме да го правим. За целта ни трябва вашата подкрепа с номер 7 на предстоящите избори за да направим нужният рестарт на държавността”, добави кандидатът за народен представител от 22-ри Многомандатен избирателен район.

За подкрепа и промяна се обяви и Недка Пакулева, която е шеста в листата на ДПС. “ДПС показа, че може и знае как. Има хората и експертизата да променят България за добро. Там, където получават доверие на хората, нещата се получават. Общините се развиват и населението получава нужната грижа”, добави Пакулева. Екипът на ДПС се запозна и с проблемният пътен участък, който води до феномена "Чудните мостове”.

На срещите присъстваха още Анета Пашалиева-член на Централен съвет на ДПС и Красимир Кътев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе