Хайри Садъков, ДПС: С № 1️⃣7️⃣ ЩЕ ПОКАЖЕМ, ЧЕ ОБЕДИНЕНИ МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Хайри Садъков, ДПС: С № 1️⃣7️⃣ ЩЕ  ПОКАЖЕМ, ЧЕ ОБЕДИНЕНИ  МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Избирайки № 17 на предстоящите избори за Народно събрание и президент тази неделя, ние ще гласуваме за обединението и развитието на страната ни. Това заяви водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков на среща с жители на общините Борино и Доспат. Садъков бе категоричен, че само доказаният модел на ДПС може да сплоти народа и да поведе страната в правилната посока.

„Не трябва да позволим на безотговорните партии и задкулисието в страната да провалят трето Народно събрание за годината, тъй като това е пагубно за страната ни и безотговорно спрямо народа ни“, добави Садъков.

Кандидатът за народен представител на ДПС бе категоричен, че трябва да има редовно правителство след изборите, както и че трябва да се избере обединител на нацията за президент, какъвто според него е безспорно Мустафа Карадайъ, допълнен от кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова.

„Без ДПС във властта виждаме, какво се случва. Спира се развитието на страната. Инфлацията върви нагоре, енергийната криза е сериозна, каквато е и политическата и здравната. Какво трябва да се случи за да узреят някои политици, че народът и държавата са по-важни от егото им“, коментира още Садъков.

Той отново попита хората, дали на тях им е нужен някой във властта, който не знае къде се намират техните населени места и пристигат при тях само за избори с помощта на навигация.

„Разумният избор е ДПС, партията която е показала как се грижи за хората си и населените места, в които управлява. Кой друг президент, освен Мустафа Карадайъ ви познава проблемите и болките“, попита Садъков.

На обиколката в населените места в двете общини бяха още общинските председатели на ДПС в Борино и Доспат, Ахмед Карадайъ и Атанас Пържанов, общински съветници и активисти на Движението.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе