Хайри Садъков, ДПС: Нужен ни е разум, да спрем да се делим и да се обединим в името на България

    Хайри Садъков, ДПС: Нужен ни е разум, да спрем да се делим и да се обединим в името на България

Нужен ни е разум, трябва да спрем да се делим и да се обединим в името на България. Това заяви водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков на предизборна обиколка в населените места в община Баните.

“Винаги, когато сме участвали в управлението на държавата е имало подем. Имаме заслуга за приемането ни в Европейския съюз и НАТО. Време е ДПС отново да се върне в управлението и да има стабилна държава, тъй като ни предстоят тежки дни, съпътствани с икономическа и здравна криза”, коментира Садъков.

Водачът на листата на ДПС в Смолян подчерта, че трябва отговорност от страна на всички политически сили, тъй като сме на дъното по всички критерии в Европа.

“Дойдоха едни нови политици, които пришиваха ДПС към кого ли не, целта им беше да заблудят хората. От нас няма да чуете, че пред нас има граници и няма да искаме да управляваме с дадени политически партии, тъй като сме отговорна партия и знаем, че държавата ни се нуждае от редовно правителство след 14 ноември”, добави Садъков.

Вторият кандидат в листата на ДПС в Смолян Рина Пехливанова призова хората също към обединение.

“Аз съм щастлива, че идвам от община, която се управлява от ДПС. Всички сме свидетели, какво направи екипа на ДПС през последните години за Рудозем. Общината се преобрази. На първо място сме в областта на база млади жители. Развиваме се. Ако искате и вие, вашите населени места да се развиват изберете ДПС с номер 17”, коментира Пехливанова.

Кандидат-народният представител подчерта, че ДПС милее за хората в Родопите и се грижи за малките населени места.

За подкрепа с номер 17 на изборите за Народно събрание и за президент на 14 ноември призова и кандидат за народен представител от листата на ДПС Ферад Емин.

“Всички познаваме кандидатът ни за президент и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, както и евродепутатът Искра Михайлова, която е кандидатът ни за вицепрезидент. Г-жа Михайлова, както и г-н Карадайъ пряко са работили за развитието на община Баните и реализирането на множество проекти. Подкрепа в тази насока сме получавали и от Хайри Садъков, като действащ народен представител. Всички знаете, какво е направено от ДПС за общината”, коментира Емин, който е и общински председател на ДПС в Баните.

Кандидат-депутатите посетиха селата Оряховец, Давидково, Загражден и Стърница.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе