Хайри Садъков, ДПС: Готови сме да обединим България и пак да я поведем по европейския й път

 Хайри Садъков, ДПС: Готови сме да обединим България и пак да я поведем по европейския й път

Готови сме да обединим България и пак да я поведем по европейския й път. Това заяви водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков на среща с жителите на община Девин.

“Ние от ДПС сме отговорна партия и това сме го доказвали през годините. Никога не сме разделяли хората, а сме ги оценявали по техните възможности. Виждаме, че демокрацията за пореден път е поставена под въпрос в страната и е време отново ДПС да се намеси и да защити демократичните устои на нашата Родина. Трябва ни обединение, а не разединение”, коментира Садъков.

Кандидат-народният представител припомни на жителите на Девинско, какво е било състоянието на региона преди и след управлението на ДПС. “Едва ли е нужно да ви припомням всичко? Обликът на общината се промени коренно по време на управлението на ДПС. Градът доби европейски вид, дадохме ход на развитието в туризма. Хората имаха поминък, язовир “Цанков камък” даде нова добавена стойност”, припомни кандидатът за народен представител. Садъков бе категоричен, че ако получат доверието на хората, то това ще даде възможност отново ДПС да допринесе за развитието на малките общини и населени места в България.

С номер 17 ще дадете път на добре доказани професионалисти, които искат да продължи европейското развитие на страната ни. С номер 17 можем да изберем и кандидат-президентската ни двойка, в лицето на нашия председател Мустафа Карадайъ и евродепутатът ни Искра Михайлова. Хора, които олицетворяват единството на нацията ни, от която имаме нужда", добави водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков.

На предизборната обиколка в община Девин бяха още областният председател на ДПС в Смолян Салих Аршински, общинският председател на ДПС в Девин Карамфил Каров, който е и член на Централният съвет на ДПС, Наташа Василева – председател на структурата на ДПС в Девин и председател на ОбС-Девин, членове и активисти на ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе