Хайри Садъков, ДПС: Без редовно правителство няма развитие, а само криза след криза

 Хайри Садъков, ДПС: Без редовно правителство няма развитие, а само криза след криза

Без редовно правителство след 14 ноември, няма как страната да се развива, а по-скоро ще влизаме от криза в криза. Това обяви водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков на предизборни срещи с жителите на територията на община Златоград. “Нужно е да има правителство и действащ парламент, които да работят за преодоляване на проблемите. Някои политици трябва да забравят егото си, да проявят разум и да работим за общите каузи на България”, коментира кандидатът за народен представител.

Според Садъков, време е ДПС да помогне за пореден път със своята експертиза за подема на страната. “Без да се обединим, няма как да вървим напред. Номер 17 е правилният избор, както за изборите за Народно събрание, така и за президент и вицепрезидент, в лицето на нашият председател Мустафа Карадайъ и евродепутатът ни Искра Михайлова”, добави Садъков.

Третият кандидат в листата на ДПС в Смолян инж. Анджей Джандев , който е родом от златоградското село Старцево също призова хората за подкрепа. “Аз направих трудният избор, а именно да се върна в родното си село и да работя за неговото развитие, за подобряването на средата в цялата община и област. Пренебрегнах лесния начин, да замина в странство и да получавам добри пари”, коментира инж.Анджей Джандев. Той аргументира и своя избор – ДПС. “ДПС е нормалният избор, защото тази партия дава път на младите и мисли за нас. Кой, ако не ДПС е най-добрият стопанин на малките населени места и на Родопите”, добави третият кандидат в листата на ДПС. На предизборната обиколка в с. Старцево, Златоград и с. Долен бяха още общинският председател на ДПС в Борино Ахмед Карадайъ и Златомир Кюлевчиев секретар на МДПС-Златоград.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе