Грейнаха светлините на Коледната елха в Смолян

Грейнаха светлините на Коледната елха в Смолян

Тази вечер грейнаха светлините на коледната елха на пл. „Свобода“ на Стария център в Смолян. Площадът беше огласен с музика и любими коледни песни, а малки и големи си правиха празнични снимки на специален кът и пред красивата украса.

За празничното настроение, с невероятните си изпълнения , допринесоха талантите от ЦПЛР –ОДК –Смолян и детска градина „Зорница“.

„По традиция в навечерието на Коледа отново сме заедно с децата на Смолян, за да запалим светлината на нашата елха с надеждата, че тя ще понесе вълшебния дух във всички семейства и ще сбъдне всички наши мечти. На децата пожелавам здраве и много игри, а дядо Коледа да им донесе желаните подаръци. А на родителите пожелавам подарък – щастливи и усмихнати деца. Защото за нас е най- важно бъдещето им - да са добре, да са здрави и да се учат в една прекрасна обстановка. На всички пожелавам светли празници“, каза в поздрава си кметът Николай Мелемов.

За изненада на малчуганите пристигнаха дядо Коледа и Снежанка , които ги поздравиха.Усмивките грееха по лицата на палавниците , които чакат нетърпеливо Коледните и новогодишните празници.

За поредна година, кметът заменя поздравителните картички до институциите с електронни честитки, като тези средства се използват за лакомства за децата в детските градини в цялата община.

kmeta

elha

tabela

Вирни се горе