Гранд хотел Мургавец отваря напълно обновен за зимния сезон

Гранд хотел Мургавец отваря напълно обновен за зимния сезон

Той е претендент за златните статуетки на Balkan Awards of Tourism Industry

Започващият зимен сезон 2023-2024 ще привличе туристи от различни държави, включително Румъния, Гърция, Турция, Северна Македония, Великобритания, Германия и Италия, съобщават от министерството на туризма. Инвестициите в зимния туризъм с реновации на добре познати хотели ще бъдат отличени деветото издание на Балканските туристически награди 2023.

Balkan Awards of Tourism Industry 2023 събира лидерите на балканския туризъм на 05.12.2023 г. в 5-звездния хотел Hyatt Regency Sofia, а организатор на събитието е международната платформа за сътрудничество Global Leaders, съобщава агенция VIP Communication. Емблематичният 4-звезден Гранд хотел Мургавец в к. к. Пампорово ще отвори врати на 15.12.2023 г. напълно обновен и с напълно нова концепция, обяви собственичката Бояна Шарлопова, която е сред претендентите за златните статуетки.

През декември гостите на хотела ще видят реновирани помещения в елегантен стил, с усет и внимание към детайла, предоставящи пленителни гледки към планината.

Мургавец е също с реновиран нова зала за закуска и вечеря на блок маса, реновирана кафе-сладкарница с панорамна гледка, реновирана релакс зона с нова парна баня, нова класическа сауна и нова солна сауна.

За новия сезон хотелът ще предлага обновено меню, в което залага на прясна храна и преобладаващо местни продукти и ще радва гостите си с различни изненади, между които специални презентации и дегустации с Шеф Иван Жеков. Акценти ще добавят различни тематични вечери, като ladies night, gentlemen night, дегустации на вино и местни сирена и др.

За гостите има също електрически офроуд тротинетки за преходи в планината.

СПА центърът в Гранд хотела е напълно обновен, с нова концепция и ще предлага на посетителите си цялостни програми за релакс и възстановяване и различни тонизиращи процедури.

Разположен в сърцето на Родопите, хотел Мургавец създава за своите гости отлични условия за зимен ски туризъм, активен летен планински туризъм, релакс туризъм, бизнес срещи, семинари, корпоративни мероприятия и тийм билдинги, семейни събирания. А също и обиколен и маршрутно-познавателен туризъм, пише Globleaders .com

Вирни се горе