ГЕРБ-СДС регистрира листата си с водач д-р Красимир Събев

ГЕРБ-СДС регистрира листата си с водач д-р Красимир Събев

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си за народни представители в предстоящите парламентарни избори на 2 октомври. Документите в Районната избирателна комисия – Смолян, бяха внесени от областния координатор на ГЕРБ Николай Мелемов и водача на листата д-р Красимир Събев. Заедно с тях бяха и някои от кандидат-депутатите.

Николай Мелемов заяви, че партията в област Смолян е в добра кондиция и тръгва с енергия и увереност към поредна изборна победа.

„Добре балансирана листа, отворена към хората, с представителство в нея на нови млади хора в политиката, както и доказани политически фигури и представители на гражданското общество“, обобщи Мелемов.

По думите му тези избори са много важни, защото видяхме какво се случи последните 8 месеца на управление - политическа криза, икономическа и международна изолация, неимоверно растящи цени на горивата, битова престъпност.

„Нужен е разум в населението. Нужни са политици, които са доказали, че могат да извадят държавата от кризата“, подчерта Мелемов.

Д-р Красимир Събев заяви, че на 2 октомври ни предстои цивилизационен избор – дали да продължаваме да затъваме в няколко кризи, или искаме отново да тръгнем по пътя на растежа.

„Вярвам в мъдростта на родопчани и знам, че ще предпочетат тези политици, които гарантират стабилно управление“, посочи той.

Водач на листата е д-р Красимир Събев – депутат в 44-ото и 47-ото Народно събрание. Началник е на Отделението за анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ) на смолянската болница.

Втори е икономистът Недялко Славов от Златоград - областен управител на Смолян в продължение на 6 години, до 2021 г. Народен представител от 2011 до 2013 г.

Трети е Васил Седянков - кмет на с. Широка лъка от 11 години.

На четвърто място е Джамал Кателич от Девин - предприемач с успешен ресторантьорски бизнес.

Пета е д-р Нина Карова - акушер-гинеколог и областен координатор на Младежи ГЕРБ.

На следващото място е председателят на СДС в Смолян Иван Кънев – действащ синдик.

Седма е Софка Иванова - педагогически съветник и областен координатор на Жени ГЕРБ.

Студентът по български и английски език Иван Стоев е осми в кандидат-депутатската листа. Той е и член на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ.

lista

Вирни се горе