ГЕРБ прояви мижав интерес към бъдещето на Родопите

ГЕРБ прояви мижав интерес към бъдещето на Родопите

Водачът на листата на Продължаваме Промяната Михал Камбарев публикува своето извинение за вече отпадналия дебат между него и д-р Събев, опонента му от ГЕРБ в региона. Дебатът бе отменен, поради липсата на заинтересованост от страна на ГЕРБ. Това е поредният дебат през последния месец, касаещ бъдещето на страната, в който ГЕРБ отказват да изложат своите виждания.

Според водача на листата на ПП в Смолян, един такъв дебат би бил основополагащ за последващи действия към развитие на региона, без значение коя партия ще вземе надмощие на октомврийските избори.

„Надеждите ми бяха че политиците са узрели за идеята, че трябва с лице и име да заставаме зад политиките, за които говорим и да можем да ги представим, защитим или надградим в един дебат за региона. Уви, ГЕРБ за пореден път абдикираха от подобен разговор. Ние обаче ще проведем разговора с всички родопчани, които са заинтересовани от бъдещето на региона ни.“

Представителите на Продължаваме Промяната в Смолян ще излъчват на живо дискусията на тема „Бъдеще за Родопите“ на 29.09.2022 г., от 19:00 ч., на техните канали във Facebook.

„Ще се радваме всеки, който е заинтересован да се включи!“, споделят от ПП.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Платена публикация

mihal

Вирни се горе